USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Тепер йому назавжди 40: на Волині попрощалися із Героєм Денисом Єлюбаєвим

19 Червня 2023 08:56
18 червня 2023 року зі смутком та болем провели в останню дорогу жителя Іваничівщини, Героя Дениса Єлюбаєва, який загинув 08 червня 2023 року в Запорізькій області під час виконання бойового завдання в результаті артилерійського обстрілу. Страшна війна продовжує без жалю забирати найкращих синів, викарбовуючи їхні імена у наших серцях.

Про це повідомили в Іваничівській селищній раді.

«Справжній патріот, боронивши нашу Україну від рашистської нечисті, Денис поклав своє життя за майбутнє нашої країни, за її незалежність та свободу. Навіки в скорботі залишилися: мама, дружина та дві донечки. Денису назавжди 40...

Помолитися за свого захисника та провести його в останню дорогу прийшли рідні, знайомі, військовослужбовці, представники влади, а також жителі громади.

Щирі співчуття мамі, дружині, донечкам, родині та близьким загиблого у зв’язку з трагічною та непоправною втратою висловила селищний голова Лідія Томашевська, яка запевнила, що пам’ять про загиблого назавжди залишиться у серцях всіх хто його знав і любив.

Чин похорону здійснили священослужителі митрофорний протоієрей, благочинний Володимир-Волинської єпархії, настоятель Свято-Покровського храму смт Іваничі отець Андрій та духовенство Іваничівського благочиння.

Востаннє нашому земляку віддали військові почесті. Рідним Героя вручили Державний Прапор України, який почесна варта зняла з домовини. На честь солдата іваничівське небо гучно пронизав трикратний стрілецький салют...

Тепер він – навічно з небесною вартою, а над його могилою навіки майорітиме синьо-жовтий стяг.

Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким Дениса. Це гірка втрата та нестерпний біль. Вся громада сумує разом з вами...

Низький уклін і безмежна вдячність загиблому Герою Денису Єлюбаєву! Нехай Бог прийме у свої обійми ще одного Захисника», – йдеться у дописі.

Інформаційне агентстсво Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним та близьким. Герої не вмирають!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus