USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.75 10.90

Тепер українці можуть безкоштовно отримати оцінку нерухомості онлайн

13 Липня 2021 18:41
Фонд державного майна запустив сервіс автоматичної оцінки об’єктів нерухомості.

Тепер українці можуть самостійно, швидко та безкоштовно оцінити вартість своєї нерухомості на сайті evaluation.spfu.gov.ua, повідомили Укрінформу в пресслужбі ФДМУ.

«За допомогою сервісу кожен громадянин України може отримати довідку про оціночну вартість майна та зберегти її або роздрукувати. Для авторизації на сайті сервісу користувачі можуть використати файлові або апаратні ключі, а також ID.gov.ua», – деталізували у Фонді.

Технічні можливості сервісу дозволяють визначити вартість 18 типів нерухомого майна при здійсненні операцій купівлі-продажу.

Сервіс автоматичної оцінки – це інноваційний онлайн-інструмент, який не має аналогів у світі. Для розрахунку використовуються дані звітів про оцінку, ціни з договорів купівлі-продажу та інформаційні джерела з відкритим доступом на ринку подібного майна. Зокрема, дані пошукових систем ЛУН та OLX, з власниками яких Фонд уклав відповідні меморандуми.

«Запуск безкоштовного сервісу з оцінки не скасовує для громадян можливість звернутися за послугами до професійних оцінювачів. Ця опція залишається актуальною у разі наявності специфічних особливостей нерухомості, які впливають на її вартість», – зауважили у ФДМУ.

Створення програмного продукту Сервісу автоматичної оцінки об’єктів нерухомості стало можливим завдяки фінансовій допомозі американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), які виділили кошти на розробку програмного забезпечення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Andrij Показати IP 14 Липня 2021 00:57
„ завдяки фінансовій допомозі американського народу“ : - ха!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus