USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.40 10.55

Тематичні вечори та арттерапія: матері загиблих військових із Луцька відновлювали здоров'я посеред букового лісу

Сьогодні 18:48
З 30 вересня по 09 жовтня 2024 року за сприяння Церкви християн адвентистів сьомого дня та Луцької міської ради матері загиблих військових з Луцька пройшли десятиденний курс емоційного і фізичного відновлення в Центрі оздоровлення та відпочинку «Барвінок», що знаходиться серед букового лісу на березі мальовничого озера біля м. Новий Розділ Львівської області, інформує пресслужба Луцькради.

Програма відновлення складалась з природних методів оздоровлення, більшість з яких зможуть продовжити самостійно практикувати повернувшись додому. А саме: триразове вегетаріанське харчування, фітотерапія, сокотерапія, гімнастика, рослинні маски для обличчя, сауна... А також масаж, душ Шарко, циркулярний душ, лекції психолога і практичні заняття з арттерапії.
Читати ще: «Біль матерів та дружин не вщухає»: у центрі Луцька вшанували загиблих за українську незалежність. Фото

Матері загиблих військових отримали не тільки фізичне й емоційне відновлення, але познайомились і подружились між собою. Цьому сприяли тематичні вечори й спільні заняття по арттерапії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus