USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.55 10.70

Телеканал HBO оголосив кастинг на новий серіал про Гаррі Поттера

12 Вересня 2024 22:46
У Великій Британії оголосили кастинг на головні ролі для нового серіалу про Гаррі Поттера. Зараз шукають акторів, які зіграють Гаррі Поттера, Рона Візлі та Герміону Ґрейнджер.

Про це повідомили на офіційній сторінці фільмів про Гаррі Поттера та в Guardian, пише Громадське.

Прослуховування проводять серед дітей, яким у квітні 2025-го буде 9-11 років. Головною умовою є те, що дитина повинна жити у Великій Британії або Ірландії.

Продюсери наголосили, що «прагнуть до інклюзивного, різноманітного кастингу», і він буде відкритим для дітей усіх рас, етнічних та гендерних приналежностей.

«Для кожної ролі відправляйте кваліфікованих виконавців, незалежно від етнічної приналежності, статі, інвалідності, раси, сексуальної орієнтації, гендерної ідентичності чи будь-якої іншої ознаки, захищеної законом, якщо інше не вказано», – зазначили організатори кастингу.

Учасники відбору мають надіслати два відео тривалістю до 30 секунд. В одному треба розказати про себе, а в іншому прочитати короткий вірш, монолог чи історію з життя. Однак розповідь не має бути пов’язана з історією про Гаррі Поттера.

Читати ще: Рекорд: акварельну ілюстрацію до першого «Гаррі Поттера» продали за майже 2 млн доларів

Дедлайн подачі заявок – 31 жовтня, а фільмування серіалу відбуватимуться у Великій Британії у 2025-2026 роках.

Новий серіал про Гаррі Поттера минулого року анонсувала материнська компанія HBO – Warner Bros. Discovery.

Творці готують щонайменше сім сезонів, і кожен сезон серіалу має бути присвячений окремій книжці з серії Джоан Роулінг. Письменниця буде виконавчим продюсером шоу.

Серіал транслюватимуть на сервісі Max, раніше відомому як HBO Max.

Дату виходу серіалу ще не оголошували, проте генеральний директор Warner Bros. Discovery Девід Заслав заявляв Variety, що запуск запланований на 2026 рік.

Франшиза «Гаррі Поттера» вважається однією з найуспішніших у книжковій і телевізійній індустрії. Так, у світі продано вже понад 500 мільйонів примірників семи книжок «поттеріани», а вісім фільмів зібрали більш ніж 8 мільярдів доларів у прокаті.

Правами на франшизу володіє Джоан Роулінг, творчиня «поттеріани» й авторка всіх книжок її серії. Це означає, що будь-які проєкти, пов’язані зі всесвітом Гаррі Поттера, мають створюватися за її згоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus