USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Технології для зими від Данлоп

Сьогодні 12:01
Пошуки зимової гуми перетворюються для будь-якого водія на справжнє випробування. Річ у тім, що зимові дороги, особливо такої низької якості, як в Україні, вимагають великої обережності в підборі комплектувальних. Від цього залежатиме не тільки безпека водія, пасажирів та інших учасників дорожнього руху, а й технічний стан автомобіля загалом.

Ось чому рішення купити гуму Dunlop є найбільш логічним і виправданим у таких умовах. Ці покришки мають передові експлуатаційні показники, відповідають ключовим вимогам якості та безпеки, дозволяють проходити весь сезон без втрат і аварійних ситуацій. Зокрема чудовим вибором стануть шини Dunlop Winter Sport 5. Вони вирізняються не тільки гарною якістю, а й доступною ціною.

Переваги та особливості шини

Покришка класу HighPerformanceмає спрямований симетричний малюнок протектора з великою кількістю ламелей, що забезпечують надійний контакт з дорогою в засніжених або зледенілих умовах. Така конструкція малюнка стала чудовою альтернативою шипам, використання яких заборонено в країнах Європейського союзу.

Шини Winter Sport 5 виділяються підвищеним бічним зчепленням. На слизьких дорогах вони проявляють приголомшливі характеристики – швидко гальмують і прискорюються, м'яко входять у повороти, легко справляються з похилими поверхнями. Інноваційні гнучкі кутові центральні прорізи дозволяють шинам відкриватися й утримувати дорожнє покриття під час поворотів. Таким чином, зимове водіння на шинах Данлоп стає простим і безпечним.

Наявні поліпшені характеристики керованості шин на снігу. Завдяки збільшеному числу блоків з гострими гранями, які формують додаткові краї для поліпшеного зчеплення, маневреність на снігових шляхах досягає високого рівня. Зчеплення з дорожнім покриттям у стандартній комплектації забезпечується великою кількістю кутових ребер. Шини зберігають курсову стійкість, не схильні до ковзання, успішно справляються з рухом у колії.
На мокрій дорозі шини цієї моделі продемонстрували відмінні характеристики. Захист від аквапланування забезпечується завдяки особливостям дренажної системи, яка моментально виводить вологу, сльоту і сніговий пил із зони контакту, зменшуючи ризик втрати контролю в умовах сильних дощів. Це допомагає зберегти максимальне керування на дорозі навіть за сильної вологості та дощу.

Також варто відзначити економічність використання шини Winter Sport 5. Низький опір коченню та вдосконалений склад гумової суміші забезпечують більш ефективне використання пального, роблячи цю шину ще більш вигідним придбанням.

Нові технології для висококласних зимових шин

Dunlop Winter Sport 5 – гарний приклад швидкого впровадження інновацій у виробництво шин. Нині на вподобання покупців дедалі більше впливають такі фактори, як економія пального, динаміка керування, керованість і швидкість проходження поворотів. Під час вибору шин усі ці критерії можуть стати визначальними, і виробники це розуміють, тому постійно вдосконалюють свою продукцію.

Winter Sport 5 вирізняється високими виробничими показниками. У деяких тестах ці шини показали результати навіть кращі, ніж аналоги від Goodyear. Однак обійти одного з лідерів ринку не так просто. Експерти відзначили, що шини Dunlop мають стабільність і надійність на мокрій дорозі, вони зберігають хороше управління в умовах екстремальних дорожніх і погодних умов.

Завдяки своїм якостям ці шини впораються і з засніженими дорогами, і з мокрим асфальтом у період міжсезоння, забезпечуючи комфортне керування протягом усього сезону – від перших морозів до першої відлиги.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus