USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Технологічні компанії і далі йдуть з російського ринку

27 Березня 2022 08:22
З кожним днем РФ втрачає дедалі більше міжнародних компаній.

Про те, які саме технологічні компанії припинили діяльність в Росії, у Facebook повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передає Суспільне.

Зокрема TikTok заборонив користувачам з РФ викладати ролики, навіть використовуючи VPN.

Оператор мобільного зв'язку «Мегафон» більше не належить до міжнародної асоціації операторів. GSMA офіційно заявила, що виключає російський «Мегафон». Компанія була в Глобальній асоціації операторів зв'язку з 1995 року. GSMA також виключили оператора мобільного зв'язку з «переліку роумінгових партнерів» (Roaming Partner Listing, RPL). Однак у «Мегафоні» заявляють, що це не означає відключення компанії від міжнародного роумінгу.

DataArt припинила діяльність у Росії. Це компанія, що спеціалізується на аутсорсингу програмного забезпечення та галузі інтернет-застосунків.

Міжнародний фотобанк Depositphotos, який є посередником між авторами зображень та їхніми покупцями, зупинив усю діяльність у Росії та Білорусі. Depositphotos та VistaCreate припиняють усі продажі та надання послуг клієнтам та партнерам із цих країн.

Платіжна система JCB вирішила припинити роботу в Росії. JCB – найбільша платіжна система Японії та одна із семи провідних платіжних систем світу. Вона посідає третє місце серед усіх карткових платіжних систем за кількістю точок приймання карт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus