USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.55 10.70

Технічні характеристики та застосування 125 мм відрізного круга від компанії 3М

Сьогодні 15:02
Абразивні матеріали 3М™ вже багато десятиліть широко відомі своєю якістю та ефективністю. Не є виключенням і відрізні диски із діаметром 125 мм. До речі, такий розмір робить можливим використання вказаних дисків із шліфувальними машинами більшості моделей. І це лише одна із численних переваг, що можуть запропонувати користувачеві ці відрізні круги.

Так, відрізні диски 3М™розроблені таким чином, аби полегшувати працю оператора, зводячи до мінімуму виникаючі під час роботи інструменту вібрації. При цьому комфорт користувача досягається не за рахунок зниження продуктивності: швидкість різання залишається стабільно високою.

Використання дисків 3М™ дозволяє отримати ідеально рівну лінію різу – без дефектів, що потребували би подальшої обробки.Також ці відрізні круги можна беззастережно використовувати працюючи з термочутливими металами.

Окремо слід відзначити нову розробку компанії 3М™ – відрізні диски лінійки Cubitron 3. У цих дисках використане абразивне зерно нового покоління, що піднімає показники продуктивності на новий рівень. Зокрема на 10% збільшується швидкість обробки та у два рази подовжується строк служби відрізного круга.

Відрізні круги 3М™ застосовуються на промислових виробництвах різної спеціалізації: металургія, будівництво, транспорт – практично усюди, де існує потреба швидко та якісно розрізати деталі виготовлені із різноманітних металів чи неметалевих матеріалів. Можливе використання 125 мм дисків і для вирішення побутових завдань.

Однак, не слід забувати, що будь-який високоефективний інструмент потребує відповідного із собою поводження: використовуючи відрізні диски 3М™ важливо ретельно дотримуватися норм безпеки. Допомогти з цим можуть відповідні захисні засоби 3М™ – окуляри та щітки, маски та респіратори, навушники та беруші.

Тепер, коли ви вже дещо дізналися про відрізні круги 3М™ діаметром 125 мм та можливості їхнього використання – саме час зробити наступний крок. Переходьте за посиланням https://inta.pro/ua/otreznye-krugi-3m-125-mm, аби ближче ознайомитися із характеристиками абразивів, які викличуть вашу цікавість, та обрати серед них той, що буде найповніше відповідати вашим потребам.

Окрім безпосередньо відрізних дисків 3М™, на сайті Інтернет-магазину Inta.pro – в іншому розділі каталогу – ви також можете придбати корисні при роботі зі шліфувальною технікою захисні засоби, про необхідність застосування яких ми вже згадували вище.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus