USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

«Те, що ніс на нашу землю ворог, тепер вернулося в його дім»: Зеленський привітав українців з Днем Незалежності

Сьогодні 11:00
Президент Володимир Зеленський привітав українців із 33-ю річницею Дня Незалежності України.

Відео звернення опубліковано в соцмережах, передає УП.

«Сьогодні ми відзначаємо 33-й День Незалежності України. А те, що ніс на нашу землю ворог, тепер вернулося в його дім. І той, хто хотів перетворити наші землі на буферну зону, має думати, аби його країна не стала буферною федерацією», – сказав президент.

Він зазначив, що записав своє 13-хвилинне звернення у Сумській області неподалік від кордону з Росією.

«Сумщина. Могриця. Річка Псел. Кілька кілометрів від нашого кордону. Кордону між Україною та неволею, між життям і смертю. Кордону між незалежною європейською державою й терористичною організацією номер один у світі», – наголосив він.

Також президент нагадав, що Україна здивувала світ, розпочавши успішну військову операцію в Курській області РФ, а російська влада вкотре продемонструвала свою байдужість до власних громадян.

«33 роки тому Україна відродилася на картах світу, а сьогодні підкорює серця світу. Надихає сміливістю. Слугує прикладом, як не боятись Путіна. І об’єднує Землю довкола свого, українського світогляду: у XXI столітті терористи мають спочивати у Гаазі, а не на Валдаї. І ніхто у світі більше не скаже: «Where is Ukraine?» Бо на кожному континенті тепер кажуть: «Ukraine must win». Це заряджає нашу незалежність. Нашу Україну», – сказав він.

Крім того, Зеленський подякував усім українцям та іноземцям, які захищають незалежність країни, та пообіцяв, що Росія відповість за атаки по території України: «Українці завжди повертають борги. І той, хто зичив нашій землі лиха, отримає його у себе вдома. З відсотками. Той, хто хоче сіяти на нашій землі зло, пожинатиме його плоди на своїй території. Це не пророцтво, не злорадство, не сліпа помста, це – закономірність. Справедливість. Бумеранг для зла».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus