USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.43 41.60
  • PLN 10.30 10.45

Талібан заборонив жінкам розмовляти з іншими жінками

27 Жовтня 2024 23:08
Талібан заборонив жінкам розмовляти з іншими жінками. Зокрема про таку заборону оголосив міністр доброчесності талібів Халід Ханафі.

Про це пише УНІАН з посиланням на BILD.

Він заявив, що дорослим жінкам заборонено дозволяти іншим дорослим жінкам чути свої голоси. Тому тепер вони мають утриматися навіть від читання Корану вголос у присутності інших жінок.

У BILD нагадали, що після того, як до влади у Афганістані прийшли таліби в серпні 2021 року, жінкам заборонили здобувати освіту, подорожувати без чоловіка та розмовляти на публіці, особливо з чоловіками. Також вони не можуть відвідувати парки, купатися та займатися будь-яким видом спорту.

Читати ще: Таліби заборонили афганським жінкам навчатися в університетах по всій країні

«Салони краси було теж заборонено. Жіночі притулки довелося закрити, а закон про викорінення насильства стосовно жінок було скасовано. Жінок часто публічно б'ють і саджають до в'язниці за «неісламську поведінку» – під це «звинувачення» може потрапити що завгодно», – додали у виданні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ОДІН Показати IP Сьогодні 08:32
ПРАВИЛЬНО.
Анонім Показати IP Сьогодні 09:48
гірше дикунів з давніх племен

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus