USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Тактичний одяг для міста і не тільки: як він з’явився і які його переваги*

30 Листопада 2021 17:18
Безкінечно довго можна говорити про те, що тактичний одяг – це ідеальне поєднання практичності, надійності та комфорту. Проте все це – речі доволі суб’єктивні, тому й трапляється так, що куртка від одного виробника може коштувати 2 тисячі гривень, а така ж від іншого – 4 тисячі.

Тактичний одяг здобув масового поширення в Україні відносно недавно. Прийшов він до нас від військових, яким вкрай необхідний зручний одяг, який не сковує рухів, є практичним і довговічним та, разом з тим, не привертає до себе зайвої уваги. З часом цей тренд підхопили і люди, яким такий одяг потрібен для активних занять – мисливці, рибалки, туристи та просто ті, хто любить активний відпочинок. Промисловість не стоїть на місці, тому з появою на масовому ринку якісних тканин та фурнітури різні компанії почали шити тактичний одяг «на кожен день». І якщо раніше знайти якісний виріб за розумні гроші було не так просто, то тепер достатньо відвідати онлайн або офлайн магазин «Мілітарист», де можна підібрати потрібну модель, яка прослужить не один рік поспіль.

Тактичний одяг можна оцінити достатньо об’єктивно, якщо порівняти його основні характеристики, які в рази перевершують класичні варіанти. В цьому і є одна з основних його переваг перед звичайним одягом, яку цінують ті, хто не хочуть ледь не щосезону міняти одяг. Зрештою, справа не тільки в довговічності та надійності, адже тактичний одяг демонструє і чудові зовнішні дані та має низку характеристик, через які покупці вибирають саме такий тип.

Універсальність. Тактичний одяг можна знайти в гардеробі як студента чи звичайного офісного працівника, так і в геолога, мисливця, туриста, спортсмена, рибака тощо. З однаковим успіхом таких одяг можна носити як в місті на щодень, так і в гірських походах, на рибалці або ж полюванні.
Комфорт і зручність. Це один з основних критеріїв через які покупці віддають перевагу тактичному одягу, адже він не сковує рухів, в правильно підібраному одязі не холодно і не жарко не залежно від того, що ви робите – просто гуляєте містом, або підкорюєте гірську вершину.

Довговічність і надійність. Для пошиття тактичного одягу виробники використовують якісні тканини та матеріали. Місця, які піддаються найбільш активному зносу додатково підсилюють та захищають. Адже, як ми вже зазначали, якісний тактичний одяг – це покупка не на один-два сезони, а на декілька років мінімум, навіть у випадку активного носіння і використання.

Чудовий зовнішній вигляд і цупкість. Якщо ми говоримо про виробників якісного тактичного одягу, то для його пошиття використовують професійне сучасне обладнання, завдяки чому шви і з’єднання є довговічними, надійними та рівними.

Екологічність та економія. Відповідно до останніх даних досліджень науковців, модна індустрія завдає надзвичайно суттєвого негативного впливу на навколишнє середовище. Здавалось би, як це можливо, адже це не завод чи нафтова вишка? Проте в багатьох країнах існує проблема підвищеного попиту при нераціональному використанні одягу. Простіше кажучи, через низку причин одяг всього після декількох використань відправляється в смітник, а утилізувати його не так вже й просто. Що стосується тактичного одягу, то правильно підібрана, скажімо, модель куртки і термобілизни прослужить вам роками, що дозволить зберегти не тільки запаси вашого гаманця, але й в деякій мірі екологію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus