USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

«Такого бомжатника давно не бачив», - Савченко про пляж на Світязі

7 Травня 2018 11:31
Занедбаний пляж на Світязі голова ОДА назвав бомжатником, а доповідь керівника департаменту туризму словом «триндьож».

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 7 травня.

Голова ОДА Олександр Савченко гостро розкритикував доповідь директора департаменту інфраструктури та туризму ОДА Івана Мирки щодо сучасного стану та перспектив розвитку туризму в області. Так, голова ОДА зауважив, що Іван Мирка розповідає нудно, показуючи, що департамент не в змозі зробити щось через брак коштів. З його слів, посадовець вже мав би звітувати про зрив туристичного сезону.

«Такого бомжатника я давно не бачив», - зауважив голова ОДА, коментуючи фото пляжу на Світязі, які йому показували.

«Приїхали на брудний пляж – от і всі ваші враження, і ніхто більше сюди ніколи в житті не приїде. Це можна було зробити силами ОДА – взяти пару автобусів, приїхати і зачистити пляж. Це робота, а те все, вибачте, триндьож, базікання. Якщо Ви це не любите, навіщо займаєтеся цим? Ви ж не горите?», - звернувся Олександр Савченко до очільника департаменту туризму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Євробидло Показати IP 7 Травня 2018 11:43
А нашо там прибирати? За прибирання ж хабарі і відкати не дають......
Вік Показати IP 7 Травня 2018 11:46
А на Гряду заїзджали? теж саме.. Кожен рік їздимо і нічого не змінюється..особливо обурює те, що нема ТУАЛЕТІВ!!! ЯК ТАК??? цеж пляжи море народу...ну от куди ходити по великому і по маленькому? хочаб платні зробіть, раз вам шкода яму викопати і будку поставити над нею безкоштоно! всі і так ходять в бари в туалет або в ліс! це обурливо! Таж сама ситуація з смітниками! Та за ті 12 грн. що платиться збір за кожну людину на трасі при вїзді на свіязь...можна шикарні туалети побудувати!!! ( Навіть за ту суму, що назбирується за одні вихідні літом)
Цинік до Вік Показати IP 7 Травня 2018 12:00
Вам не здається, пане (чи пані), що в вашому питанні вже дана відповідь? "Як так" - та тому що "кожен рік їздимо". Якщо ви та інші приїжджають туди і так кожен рік, то для чого напрягатись і щось змінювати? Це вам не Японія, де національною ідеєю є робити свою роботу якомога краще і відповідальніше. Середньостатистичний рагуль хоче урвати зразу і побільше, і буде це робити і надалі. Я розумію, що не завжди легко знайти альтернативу для відпочинку на вихідні, але факт є факт - нічого мінятись не буде, поки більшість не проголосує гривнею.
111 Показати IP 7 Травня 2018 11:50
О от голові ОДА не дуже личить обзивати улюблене місце відпочинку волинян бомжатником. Це значить, що ми з своіми дітьми та друзями щороку проводимо наші відпустки у бомжатнику. Як на мене, образливо щодо містян, пане голове! Можна було б і інші порівняння , більш толерантні підібрати. Так, не спорю, брудно, сміття, але бомжатник-це вже занадто. Це на рівні базарноі триндьожітаеі сленги використовувати, але явно не на рівні чиновника!!!
Євробидло до 111 Показати IP 7 Травня 2018 12:13
ЛОгіка странна і притаманна типовій яжматері..... Знаєте як називається людина яка очевидні речі не називає своїми іменами??? Навіщо ви кажете що ми гі*но їмо? Скажіть толерантніше..... перетравлену їжу яка вийшла через задній анальний прохід.....
111 до Євробидло Показати IP 7 Травня 2018 14:45
Путаються у вас думки... до чого тут яжматері??? Мова не про те зовсім. В чому "странність"???
Лучанин до 111 Показати IP 7 Травня 2018 12:27
Те що ви відпочиваєте на бомжатнику, не означає, що цей бомжатник треба називати райським місцем. "Так, не спорю, брудно, сміття, але бомжатник-це вже занадто" - чому занадто, якщо там брудно, сміття. Чи може вам те сміття дуже миле, а може то ви самі долучились до того, щоб сміття було більше?
МОЙША до 111 Показати IP 7 Травня 2018 14:15
Можу більш толерантно - відпочинок у "свинарнику ", волинякам не звикати.... Дик і альтернативи майже немає...Крим ще більше засра...ий, але ж був Наш .... колись.
Андрій Показати IP 7 Травня 2018 11:52
Збір платять в нацпарк! Чому парк не прибирає? тай смітять зараз місцеві, а не приїзджі!
Лучанин Показати IP 7 Травня 2018 12:19
Бомжатник - це вже занадто. Те що наше рагльйо зас*рає все довколо себе і під себе це незаперечний факт. І це не тільки на Світязі. Взяти хоча б не так давно улюблене місце відпочинку волинян під Одесою. Поки наших там немає - пляжі чистесенькі, в пісочку навіть хочеться скупнутися і заритися в нього. Тільки починається розгар сезону - пройти навіть в взутті і то стає проблемним, таке враження що вони сміття з собою ще привозять. Як з цим боротися? На пляжах Світязя прибириати треба обов'язково, а от самі пляжі я б не чіпав, тільки довколишню інфраструктуру, в часності туалети треба поробити. Свіязь він же природою своєю манить, а якщо пляжі плиткою закладуть чи асфальтом, забудують, то що в них буде цікавого?
Він Показати IP 7 Травня 2018 12:43
Триндьож натуральний.Хочу побачити як ОДА буде автобусами їздити по всій області сміття прибирати.Децентралізація навіщо робиться,щоб їм сміття хтось прибирав з ОДА.З таким розумінням функцій ОДА далеко зайдем.
Степан (Крымчанин) Показати IP 7 Травня 2018 12:50
Да, а скільки триньдят о курортах Крима? В себе наведіть порядок.
Шачанин Показати IP 7 Травня 2018 13:03
Мирка тоже так сі збридив тими пляжами на Світязі, шо зі злости аж почав там свою хату будувати !
Волинянин Показати IP 7 Травня 2018 13:15
Влітку народу тьма - всі бази заповнені, всі приватні будинки заповнені, зате податків в бюджет ніхто не платить. На великій дорозі стоять гопники, так званий екологічний пост, - де звіт про використання грошей ? В минулому році бюджетні кошти на будівництво дороги прос&ами - не змогли тендер провести. Зібрали податків - аж 17 тис. грн. - ото розженуться ! Залишилось тільки пам'ятник бабі з пончиками поставити ! Пане губернаторе - то до вас питання ! Щось робіть !!!
Хівря Показати IP 7 Травня 2018 13:46
Скільки можна того бездарного мирку слухати, коліном під зад, він же безграмотний зовсім!
До водіїв Показати IP 7 Травня 2018 14:20
Проїжджайте екологічний пост на в'їзді в національний парк на швидкості 90 км/год !
Я Показати IP 7 Травня 2018 14:48
То ж ви всі коментатори в тому бомжатнику неодноразово були! А чи не ви його перетворили на нього і пишете тут, який він заср*ний??? А чого туди іздите??? Це ж бомжатник! Не іздіть, іздіть на бора бора! Меньше сміття і народу буде!
Вік Показати IP 7 Травня 2018 15:18
Так цеж класно, люди не будуть приїжати бо сміття, заодно і засирати не будуть,
Луцьк Показати IP 7 Травня 2018 15:58
Мирка привик по виставках їздити і чужий досвід вивчати - тільки хизуються фотографіями з попойок, а сам на Волині аж один логодип у вигляді червоного хреста зробив і гроші розпиляв на конкурс. Самі свій бізнес роблять, і тільки звіти пишуть як вони гарно туризм розвивають. Якби не департамент туризму в Луцьку, той звітувати не було б про шо
Рома Показати IP 8 Травня 2018 09:44
Савченко- молодець, потрібно давати наганяя тим дармоїдам, нехай роблять роботу з ентузіазмом, з ініціативою.. Ну і нашим людям треба бути більш культурними а не кидати бички на пляжі. Не раз бачив як лузгають зернята на пісок в якому потім гребуться діти... НАРОД ВИГАНЯЙТЕ З СЕБЕ БИДЛО!!!!. Плюс місцеві нехай щось роблять для благоустрою, це їхні гроші.
Бандера Показати IP 8 Травня 2018 14:05
Де каналізація вже забули? Хто про..рав. Так і далі царьки радять хоч і верхи змінились (жопа)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus