USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.30 10.55

«Такі матчі ми будемо завершувати впевненіше», – Чайковський про перемогу «Старого Луцька»

8 Грудня 2023 21:02
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» перервав свою програшну серію, перемігши львівську «Політехніку-Галичину». Головний тренер лучан Дмитро Чайковський залишився задоволений першою половиною та третьою чвертю, однак йому не сподобалося завершення матчу від його підопічних.

Про це він розповів на післяматчевій пресконференції.

Капітан «Старого Луцька» Володимир Коцько, який став найрезультативнішим у матчі з «Політехнікою-Галичиною», привітав вболівальників та тренерів з довгоочікуваною перемогою.

«Приємні емоції. Дуже довго готувалися до цього баблу. Учора програли два очки, хоча мали всі шанси виграти. Сьогодні дуже налаштовувалися на гру. З перших хвилин почали грати пресингом, і це нам дало свої плоди. У першій чверті відірвалися, але потім Львів підлаштувався під нашу гру. Третю чверть закінчили +21, вже все було у наших руках, але все одно в четвертій чверті були незрозумілі поспішні атаки, мій п’ятий фол… У такі хвилини потрібно грати холоднокровніше. Хочу привітати увесь тренерський штаб та вболівальників з цією довгоочікуваною перемогою», – сказав Володимир Коцько.

Дмитро Чайковський наголосив, що команда виконувала настанови впродовж більшої частини гри.

«Хлопці налаштувалися і у першу половину гри виконали те, про що ми з ними домовлялися. Єдиний неприємний осад залишився від того, як ми так закінчували цю гру: давати хоча б теоретичний шанс – це уже проблема. Як тільки у нас не виходить напад, ми збиваємося на індивідуальні дії. В цьому я бачу проблему, ми над цим будемо працювати. Думаю, гравці будуть дорослішати, розумнішати, і такі матчі ми будемо завершувати впевненіше», – резюмував головний тренер «Старого Луцька».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus