USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Сирський показав, як українські бійці дронами знищили ворожі танки

15 Липня 2023 12:01
Українські військові за допомогою дронів-камікадзе FPV знищили два танки росіян – Т-80 і Т-90М «Прорив».

Відео оприлюднив командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський.

«Працює група «Асгард», підрозділ «Очі», 120-го окремого розвідувального батальйону ЗСУ на FPV-камікадзе. У взаємодії з 3-ю ОШБр було знищено 2 танки росіян: Т-80 та Т-90М «Прорив», – йдеться у повідомленні.

Безпілотником FPV (First Person View) керує оператор, який отримує трансляцію відео в режимі реального часу з камери дрона на окуляри або шолом. Дрони можуть збирати розвідувальну інформацію. Також ці перероблені безпілотники використовують як керований баражуючий боєприпас.

Встановлені камери та сучасні засоби зв’язку дозволяють оператору керувати літальним апаратом і водночас залишатися на безпечній відстані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus