USD 41.46 41.80
  • USD 41.46 41.80
  • EUR 41.50 41.70
  • PLN 10.60 10.80

Сирський анонсував збільшення терміну базової підготовки армійців

15 Вересня 2024 22:49
Українська армія поступається окупантам за всіма кількісними показниками, тому зараз у ЗСУ працюють над збільшенням термінів базової загальновійськової підготовки новобранців.

Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський за підсумками робочої наради за участю керівників органів військового управління, які опікуються підготовкою, а також командирів бойових бригад та начальників навчальних центрів, передає УНІАН.

Так, він зазначив, що якісна підготовка – один із головних чинників збереження життя українського воїна, тож у ЗСУ продовжується робота над підвищенням якості підготовки військовослужбовців у навчальних центрах.

Читати ще: Країни ЄС підготували вже 60 тисяч українських військових

«Працюємо над тим, щоб збільшити термін базової загальновійськової підготовки. Відповідний проєкт буде розпочато у жовтні-листопаді цього року», – повідомив Сирський.

Він також наголосив, що ключову роль у якості підготовки відіграють інструктори, тому максимальна увага приділяється залученню вмотивованих інструкторів із бойовим досвідом.

Крім того, за словами Сирського, розглядається можливість створення Школи інструкторів, яка буде основним і єдиним джерелом якісно підготовленого інструкторського складу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus