USD 40.55 40.98
  • USD 40.55 40.98
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.30

Сина Байдена визнали винним у справі про незаконне зберігання зброї

12 Червня 2024 11:12
Федеральне журі присяжних в США визнало винним сина чинного глави Білого дому, президента Джо БайденаГантера Байдена, винним за всіма трьома звинуваченнями щодо порушення законів під час придбання вогнепальної зброї.

Про це повідомляє CNN, передає Укрінформ.

«Гантеру Байдену може загрожувати до 25 років ув’язнення та штраф у розмірі до $750 тисяч, хоча він, вірогідно, отримає набагато менше визначеного максимуму як особа, яку засудили вперше», – зазначається в повідомленні.

Суд оголосив перерву на день після того, як журі присяжних ухвалило рішення. За процедурою, остаточний вирок має винести суддя впродовж 120 днів на підставі рішення журі. Це означає, що в будь-якому випадку це має статися в середині жовтня, перед днем президентських виборів у США.

Як повідомляли, проти Гантера Байдена були висунуті звинувачення в тому, що він зробив дві неправдивих заяви під час заповнення документів для придбання зброї. Гантер Байден стверджував, що не був залежним від заборонених наркотиків. Його також звинуватили в незаконному зберіганні зброї.

Читати ще: Кампанія Байдена почала офіційно називати Трампа «засудженим злочинцем»

Президент США Джо Байден заявив, що приймає вирок своєму синові Гантеру у справі про незаконне зберігання зброї.

Його заяву наводить телеканал CNN, пише Європейська правда.

Американський лідер зазначив, що він – «президент, але також і батько», та наголосив, що він і перша леді Джилл Байден «любимо нашого сина і дуже пишаємося тим, яким він став сьогодні».

«Як я вже казав минулого тижня, я прийму результат цієї справи і й далі буду з повагою ставитись до судового процесу, поки Гантер розглядає можливість апеляції», – додав президент США.

Адвокати Гантера Байдена вже зазначили, що готові до апеляції вироку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus