USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Син – за батька, донька – за матір: волинянина судять, бо вдарив дружину граблями

29 Вересня 2024 23:37
У стінах Луцького міськрайонного суду опинилася ціла родина. Волинянин під час конфлікту побив дружину граблями. Донька обвинуваченого повідомила, що батько не вперше кривдить матір.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

За словами доньки, того дня сварка почалася зі зрізаних замків у господарській споруді. Під час з'ясування ситуації в хід пішла нецензурна лайка та граблі, якими обвинувачений вдарив потерпілу.

«Ми його запитали: «Для чого зриваєш замки?» У відповідь отримали погрози. Далі він взяв вила і став ними щось штрикати. Матір їх забрала, а далі знову був конфлікт. Уже потім батько взяв граблі й завдав матері удару по голові», – пригадала донька.

Читати ще: На Волині судили чоловіка, який бив пенсіонера з інвалідністю його мобільним телефоном

Натомість інший свідок, син обвинуваченого та потерпілої, розповів про події зовсім інакше. Тоді він із дружиною збирав полуницю на городі та почув сварку. Як переконаний, у сім’ї жертвою є батько, а не мати.

У свідченнях чоловіка представниця потерпілої помічає цікаву деталь. Той сказав, що матір йому противна, а тому була підозра в упередженому ставленні. А згодом ще й з’ясувалося, що син мав судимість.

Зрештою у залі суду з’ясували: сторони до примирення не прийшли та будуть далі розбиратися в рамках закону. Заслухавши свідків, суддя відклала засідання на іншу дату.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus