USD 41.15 41.57
  • USD 41.15 41.57
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.52

Сили оборони України вразили військовий аеродром у Росії

Сьогодні 16:08
Сьогодні вночі Сили оборони України завдали вогневого ураження по інфраструктурі військового аеродрому «Липецьк-2», що в Липецькій області РФ.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Ціллю були склади боєкомплекту, місця зберігання паливно-мастильних матеріалів та авіаційної техніки. Відомо, що на аеродромі базуються літаки Су-34, Су-35 та МіГ-31 повітряно-космічних сил ворога.

Результати ураження уточнюють.

Нагадаємо, Сили оборони України атакували федеральне казенне підприємство «Завод ім. Я. М. Свердлова» в місті Дзержинськ Нижньогородської області РФ. Там виробляють хімічні речовини для артилерійських боєприпасів та фугасних авіабомб. Також, за наявною інформацією, на території заводу зберігали керовані авіаційні бомби.

Завдання виконано силами та засобами Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міністерства оборони України та Сил спеціальних операцій Збройних сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus