USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.40
  • PLN 10.35 10.47

Сили оборони ліквідували російського генерал-майора Сергія Горячова

13 Червня 2023 10:36
Сили оборони під час наступальної операції під Великою Новосілкою ліквідували начальника штабу 35-ї загальновійськової армії зс рф генерал-майора Сергія Горячова.

Він потрапив під ракетний удар, повідомляють російські військові, які пишуть про події на фронті, передає Бабель.

Пропагандисти скаржаться, що 12 червня «весь день йшли важкі бої майже по всій лінії» на сході/півдні, особливо на Времівському виступі на стику Донецької та Запорізької областей.

Горячов у різний час очолював окупаційний контингент в Придністровʼї, командував 27-ї бригадою, 201-ю військовою базою у Таджикистані та навчальним центром в Хабаровську. Агресивну війну проти України цей воєначальник розпочав 24 лютого 2022 року командиром 5-ї танкової бригади, згодом отримав звання генерал-майора і був призначений начштабу 35-ї армії східного військового округу сухопутних військ зс рф (в/ч 62825).

Пропагандисти називають ліквідованого «одним із найяскравіших і найефективніших воєначальників найвищого професіоналізму».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АДІННАРОД Показати IP 13 Червня 2023 11:35
Генера-майора "Горьячьова" звати "СЕРГЕЙ" а не "Сергійко" і не "Сергій". Ми не "адіннарод". Так само Анджей Дуда (президент РП) не є "Андрієм". Чи не так ? Поважайте рідну мову.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus