USD 40.65 40.97
  • USD 40.65 40.97
  • EUR 40.85 41.30
  • PLN 10.00 10.25

Сильні дощі у Швейцарії спричинили зсув ґрунту: троє людей зникли безвісти

23 Червня 2024 10:29
Троє людей зникли безвісти в суботу після того, як сильні грози й зливи на південному сході Швейцарії спричинили зсув ґрунту.

Як пише Європейська правда, про це повідомляє AP.

За словами місцевої влади, одну жінку витягли живою після того, як її поховав зсув в альпійській долині Мізокс у кантоні Граубюндені. Рятувальна операція трьох інших осіб триває.

Зсув накрив будинки у муніципалітеті Лосталло. Рятувальники проводили пошуки зниклих весь день суботи за допомогою екскаваторів та спеціально навчених пошукових собак.

Представник поліції Вільям Клотер, який очолює рятувальну операцію, повідомив місцевим ЗМІ, що він сподівається знайти трьох зниклих людей живими.

Читати ще: Зсуви ґрунту в Індії: дев’ятеро загиблих, майже 2000 туристів лишаються заблокованими

Водночас альпійський курорт Церматт у південному кантоні Вале був відрізаний від зовнішнього світу в п'ятницю та суботу після розливу річки Маттервіспа.

Аварійні служби в кантоні Вале привели в стан підвищеної готовності через рівень води в річці Рона, який досяг піку в суботу. Цього ж дня було евакуйовано 230 жителів. Особливо постраждав муніципалітет Шіпіс, розташований на лівому березі Рони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus