USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.40 10.55

Своєчасна доставка товарів з Китаю в Україну з митним оформленням*

2 Березня 2023 17:30
Китай давно асоціюється не лише з вигідними закупівлями, а й з якісними товарами, які закривають потреби в будь-якій сфері. Тому українські підприємці часто закуповують товари оптом саме в Піднебесній. Через війну та локдауни попит на китайські товари не зменшився, а для деяких груп товарів навпаки зріс. А от питання вчасної та безпечної доставки вантажів стоїть більш гостро.

Безперебійна доставка з Китаю в Україну можлива з компанією Укр-Китай Коммунікейшин. Для транспортування товарів використовуються морські та авіаперевезення через порти та аеропорти у країнах Європи, а також Туреччини.

Як здійснюється доставлення морем

1. Китайський постачальник відправляє вантаж на склад, де його завантажують в контейнер, замитнюють та перевозять у порт. Далі завантажують на судно.

2. Вантаж прямує до порту країни призначення (Туреччина, Болгарія, Польща, Румунія), де розвантажується.

3. Далі завантажена тара їде на склади, де завантажується в авто.

4. Наступний крок: автодоставка в Україну, розмитнення, довіз безпосередньо клієнту.

Як відбувається авіаперевезення

1. У КНР вантажі прибувають на склад перевізника, замитнюються та відлітають з аеропорту в Європу.

2. Після прибуття вантажі оформлюються та транспортуються на склад, де їх завантажують на фури.

3. Потім вантажівки доставляють товари в Україну, де відбувається митне оформлення та переміщення на склад компанії або замовників.

4. Замовлення прямують в міста клієнтів або в Київ для самовивозу. Літаком вантаж їде 14-18 днів. Перевезення морем займає в середньому 55-65 днів.

Доступні супутні послуги:

- проведення переговорів із постачальником;

- митно-брокерські послуги;

- супровід угоди;

- кредитування підприємців;

- експортні операції для бізнесу;

- контроль якості тощо.

Щоб скористатися послугами компанії, можна зробити запит через сайт ukr-china.com або гарячу лінію. Менеджери дадуть відповідь на будь-які важливі питання та приймуть заявку для подальшого розрахунку. А співпраця з професійною командою дозволить мінімізувати ризики й убезпечити вантаж.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus