USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.45 10.62

Світовий банк виділив $12 мільярдів на вакцину проти COVID-19

14 Жовтня 2020 12:32
Керівництво Світового банку затвердило виділення 12 мільярдів доларів на купівлю вакцини, тестів та ліків від коронавірусної хвороби для країн, що розвиваються.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє АР.

Зазначається, що кошти будуть виділені в рамках програми на загальну суму 160 мільярдів доларів для надання країнам, що розвиваються, допомоги в боротьбі з пандемією коронавірусу та її економічними наслідками.

Світовий банк заявив, що його програми реагування на надзвичайні ситуації, пов’язані з COVID-19, вже охоплюють 111 країн.

«Ми розширюємо та розширюємо наш швидкий підхід до вирішення надзвичайної ситуації, пов’язаної з COVID-19, таким чином, щоб країни, що розвиваються, мали справедливий і рівний доступ до вакцин», – заявив президент банку Девід Мальпасс.

За його словами, допомога включатиме надання грантів або кредитів країнам на купівлю вакцини, яка пройшла жорстку міжнародну перевірку і отримала затвердження в США, Японії або ЄС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus