USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Світові хіти й рідні щедрівки: у Луцьку лунав різдвяний українсько-нігерійський джаз

5 Січня 2021 13:46
Неймовірними музичними імпровізаціями та теплою святковою атмосферою запам’ятається вечір 4 січня лучанам, які завітали на концерт «Різдвяний Jazz».

Незабутнє джазове дійство відбулося у Волинському обласному музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка із дотриманням карантинних вимог.

Спеціальну джазову програму зі світових хітів та кількох українських композицій луцькій публіці представили відомі джазові музиканти зі Львова, лідери проєкту ShockolaD – піаністка Анастасія Літвінюк та барабанщик Ігор Гнидин, до яких приєдналися темпераментний контрабасист Сергій Федорчук, яскрава джазова вокалістка Юлія Швед та неповторний і харизматичний соул-співак із Нігерії Пол Комолафе.

Музиканти направду неабияк потішили публіку – і відомими різдвяними мелодіями, і унікальною манерою виконання, у якій поєдналися і джаз, і фанк, і ф’южн, і соул. Цього вечора лунали такі світові хіти, як «Christmas song», «Jingle bells», «Let it snow», «Silent night», «White Christmas», «Santa baby», «Winter wonderland», «It’s beginning to look a lot like Christmas».
Екзотичною родзинкою концерту, без сумніву, став нігерійський виконавець Пол Комолафе, який подарував пісням енергію й колорит музики соул. Музикант останні роки мешкає у Львові, його знають як талановитого вокаліста, засновника та лідера госпел-хорів у християнських середовищах України та світу.
«Різдво – це передовсім настрій любові та домашнього затишку, – звернулася до публіки засновниця проєкту ShockolaD, волинянка Анастасія Літвінюк й подякувала усім, хто у такий нелегкий для музикантів час завітав на концерт. – Енергія, яку ви віддаєте нам, допомагає творити щось високе і вічне, чим є музика».

Завершили концерт відомими кожному українськими щедрівками із проєкту «Щедрий вечір з добрим джазом».

Організатор концерту - Івент-агенція «Tikhonov agency».
Фото Олександра ДУРМАНЕНКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus