USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

«Світло перемоги» від волинян для харківської дитячої лікарні. Фото

14 Січня 2023 12:08
Тридцять шість тисяч гривень на відновлення медичного закладу, який постраждав від ракетних обстрілів, вдалося зібрати ГО «Жива лялька» за підтримки Волинського академічного обласного театру ляльок та небайдужих учасників благодійного проєкту.

Новиною про успішну реалізацію заходу на своїй сторінці у соціальних мережах поділився Волинський академічний обласний театр ляльок.

Благодійний проєкт стартував символічно – 19 грудня – у День святого Миколая. Тоді в Палаці культури міста Луцька актори обласного театру ляльок презентували виставу «Світло перемоги» (режисер Олексій Криворучко), у якій взяли участь СК «Герць», ансамбль «Антарес», вокальні студії «Зернятко», «Соломрій», «Spivanochka show», хор «Дзвіночок» (Луцька школа № 3).
Читати ще: «Дякуємо головним меценатам нашого свята – ЗСУ»: у Луцьку презентували ялинки незламності. Фоторепортаж

Водночас збір коштів тривав і під час новорічно-різдвяних вистав у театрі та завдяки людям, які підтримували проєкт донатами. Остаточну суму вдалося зібрати під час концерту «Різдво в просторі і часі» від церковного камерного хору Credo.
«Ми з вами закрили збір! Починаючи цей шлях, ми не знали, скільки він триватиме, адже ступали на нього вперше. Але ні на секунду не сумнівалися, що пройдемо його. Адже в такий час ніхто не може залишатись осторонь допомоги та волонтерства. Ініціатива ГО «Жива лялька» за підтримки театру ляльок здійснилася. 36 000 вже переказано Харківській дитячій клінічній лікарні №19.
Це наша з вами маленька перемога! Саме завдяки таким досягненням ми виборемо і перемогу України!… Ми ще раз вдячні усі колективам, керівникам та виконавцям, які долучились… І, звичайно, найбільша вдячність вам за кожну гривню, яку ви вкинули у скриню. Разом ми – сила. Разом переможемо! Слава Україні!» – написала авторка ідеї благодійного проєкту Юлія Тузова.

Олександр ДУРМАНЕНКО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus