USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Свято тих, хто встановлює рекорди: у Луцьку вітали спортсменів і тренерів

Сьогодні 21:15
Напередодні Дня фізичної культури і спорту, який в Україні відзначають у другу суботу вересня, у Луцьку вшанували кращих спортсменів, тренерів, вчителів фізичної культури.

У Палаці культури Луцька, де відбувалися урочистості, зі спортивною спільнотою громади зустрівся міський голова Ігор Поліщук, інформує пресслужба міськради.

«Хочу привітати вас із вашим професійним святом і подякувати за роботу. Подякувати тренерам за підготовку спортсменів, які прославляють наше місто, область, Україну на змаганнях різних рівнів. Подякувати спортсменам за їхні зусилля, надзвичайну дисциплінованість та витримку. Подякувати тим, хто займається масовим спортом і мотивує до занять спортом наших дітей. І, звичайно, вшанувати усіх наших спортсменів, які загинули, захищаючи Україну», – сказав мер.

«Зі сторони може здатися, що займатися спортом легко. Насправді це робота це 24/7, це дисципліна, дієта, тренування, відновлення. Це складно. Тому я дякую вам за те, що докладаєте таких величезних зусиль, і сьогодні наша громада має чим пишатися. Тож хочу побажати всім вам оптимізму, віри у майбутнє, перемоги нашій Україні, а вам – перемог у спорті і в житті», – продовжив Ігор Поліщук.
Із нагоди професійного свята він вручив Почесні грамоти та Подяки низці вчителів фізкультури навчальних закладів громади, тренерам спортивних шкіл та керівникам спортивних комунальних закладів.

Спортсменам, які впродовж року досягнули найвагоміших успіхів, Ігор Поліщук вручив відзнаки та грошові сертифікати на суму від 4 до 35 тисяч гривень. Серед нагороджених – спортсмени громади, які гідно представили Україну на Олімпійських іграх у Парижі: Марія Сахарук, Олена Собчук, Ірина Климець, Марія Повх, Яна Беломоїна, Іван Банзерук, Данило Даниленко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus