USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.55

Свято гарбуза та день народження: Луцький зоопарк кличе на гостину

Сьогодні 21:15
Лучан та гостей міста запрошують на Свято гарбуза та 45-ліття найкращого місця відпочинку на природі у межах міста – Луцького зоопарку.

«Хай як нам усім зараз важко, проте маємо дарувати собі позитив і радість, аби мати сили і далі працювати на перемогу», – зазначають на сторінці звіринцю у Фейсбуці.

Що чекає на вас? Низка цікавих і різноманітних заходів, які подарують вам яскраві враження. Сімейні майстер-класи, де дітки зможуть навчитися створювати власні маленькі шедеври. Цікавезні екскурсії, під час яких всі дізнаються чимало нового про колекцію тварин. Показові годівлі підопічних – із можливістю стати су-шефами доглядачів. А веселі ігри та квести проведе івент-студія «Гарбузик».

Читати ще: Луцький зоопарк святкує річницю з дня відкриття після реконструкції

«Як і завжди на це свято, родзинкою дня стане частування! Приготуємо для вас справжню гарбузову кашу на вогні та смачні напої, які додадуть тепла у цей осінній день.

А ще зазнімкуєтеся у фотозонах. Але, водночас, не забувайте, що вся наша територія – то чудова фотозона на кілька гектарів

Отож, чекаємо на вас у неділю, 20 жовтня, на 12:00. Вхідний квиток до зоопарку – це все, що вам потрібно, аби долучитися до цього осіннього дійства. Тому – плануйте вже, аби не пропустити чудову нагоду провести час з родиною на свіжому повітрі, відволіктися від турбот та отримати позитивні емоції, аби з новими силами жити, попри війну, і працювати на нашу спільну перемогу», – запрошують працівники зоопарку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus