USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.75 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Святкування в стилі Мессі та безкомпромісна боротьба: третій тур зимового чемпіонату Волині з мініфутболу АДФ. Фоторепортаж

12 Грудня 2022 09:47
У Луцьку відбувся третій тур зимового чемпіонату Волині з мініфутболу АДФ. Команди продемонстрували на майданчиках яскраву боротьбу, а окремі гравці косплеїли святкування голів відомих футболістів під час Чемпіонату світу, зокрема Ліонеля Мессі. Після третього туру одразу п’ять команд мають в активі по шість очок, щоправда, «Фенікс-ДПЗ» має гру в запасі.

«Сенкевичівка» - «ЕМД Волинь»

Відкрили рахунок у грі номінальні господарі – на десятій хвилині забив Мазяр. Ще у першому таймі на останній його хвилині рахунок зрівняв Шпаковський. У другому таймі ті ж Мазяр та Шпаковський знову обмінялися взяттям воріт. А перемогу для «медиків» на 35 хвилинні вирвав Ліннік – 2:3. Відзначимо, що Кирило Шпаковський з десятьма голами очолює бомбардирську гонку.
«Фенікс-ДПЗ» - «Атлетік»

Ці команди влаштували між собою неабияку перестрілку. «Атлетік» за стартові 12 хвилин вколотив у ворота команди з ДПЗ три голи. Ще до кінця першого тайму Станіслав Крістін відквитав один гол. На старті другої половини гри «Атлетік» зусиллями Пелеха знову зробив рахунок розгромним. Але далі на полі була лише одна команда – «Фенікс». ДПЗівці зуміли забити чотири голи та вирвати перемогу – 5:4.
«Samyrai» - ФК «Земан»

Доволі рівну боротьбу продемонстрували «самураї» та «пивовари». «Земан» відкрив рахунок, «самураї» швидко зрівняли, але «пивовари» знову вирвалися вперед у другому таймі. Проте далі за справу взявся «самурай» Лисик, який оформив дубль та подарував своїй команді перемогу – 3:2. Саме у цьому матчі «самураї» одне з взяття воріт святкували у стилі Лео Мессі після матчу з Нідерландами, ніби знущаючись над своїми суперниками.
«Тріумф Ярославичі» - «ALL-PARTS»

Чи не найцікавіше та найзапекліше протистояння третього туру, яке подарувало вболівальникам чимало емоцій. Наприкінці першого тайму команди обмінялися голами. А в другій половині Соломатін та Гладун вирішили долю матчу на користь «ALL-PARTS» – 1:3.
«Альянс» (Рожище) - ФК «Четвертня»

У цьому матчі був зовсім нефутзальний рахунок. У другому таймі на 32 хвилині Сергій Мельничук влучним ударом подарував перемогу «Четвертні» – 0:1.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus