USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.30 10.55

«Свят. Шлях. Лука. Війна»: у Луцьку покажуть фотовиставку загиблого військового

31 Травня 2024 09:50
У суботу, 1 червня, в Луцьку в Арт-галереї «Образ» о 15:00 відбудеться відкриття фотовиставки, присвяченої памʼяті військового Святослава Лукащука.

Як повідомляють організатори, виставка триватиме два тижні, до 15 червня.

«У лютому 2022-го року він прийняв важливе рішення – вступити до лав 125-ї бригади ТРО та носити позивний Лука, відклавши свої плани та мрії. Завдяки знімкам, які фіксував Святослав, можна зрозуміти, як він бачив світ, у чому бачив красу, наскільки любив оточуючих його людей», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що впродовж експозиції можна буде також придбати представлені фотографії, які можна буде забрати після закінчення заходу.

Читати ще: Разом із сином пішов на війну: у Луцьку відкрили виставку, присвячену загиблому історику та колекціонеру Михайлу Федоровичу. Фото

За словами організаторів, усі кошти, отримані з виставки, будуть передані на купівлю РЕБу для 125-ї бригади, в якій служив Святослав.

Нагадаємо, волинянин солдат 125-ої окремої бригади сил територіальної оборони Лукащук Святослав Ігорович загинув 16 травня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі околиці населеного пункту Федорівка Бахмутського району Донецької області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus