USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.70
  • PLN 10.25 10.50

Суєтолог, Дракон, Сатана: які індивідуальні номерні знаки замовляють на Волині та скільки це коштує

Сьогодні 12:35
Від початку 2024 року в сервісних центрах Міністерства внутрішніх справ у Волинській області було надано 144 індивідуальних номерних знаків.

Про це Суспільному розповіла головна спеціалістка зі зв’язків з громадськістю регіонального сервісного центру МВС у Волинській області Юлія Матящук. З її слів, вартість послуги зросла удвічі порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Виготовлення індивідуального номерного знака нині становить 300 грн за три символи (це мінімальне замовлення), 90 грн за кожен наступний символ. Всього у номері допускають вісім символів.

Читати ще: Українці знову можуть замовляти індивідуальні автономери у сервісних центрах МВС

Зі слів Юлії Матящук, нині на дорогах Волині можна зустріти авто з такими індивідуальними номерними знаками: BRUNETKA, PULIA, BADBOY, ANGEL, HOSPODAR, BATMAN, ГЕНЕРАЛ, СУЄТОЛОГ, ГЛУХИЙ, БАНДЕРКА, ВІДЬМА, ГАЗДА, ДРАКОН, САТАНА.

Після отримання комплекту індивідуальних номерних знаків обов’язково проводять перереєстрацію авто. Ця послуга теж платна. Самовільне закріплення номерного знака не допускається, він має бути внесений в особливі відмітки до свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

Як додала спеціалістка зі зв’язків з громадськістю регіонального сервісного центру МВС, на індивідуальних номерних знаках не можна виїжджати за кордон. До них в парі має бути звичайний номерний знак, і коли людина їде за межі країни, то кріпить стандартний номерний знак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Діагноз Показати IP Сьогодні 13:15
Які вони щасливі, шо не знають, які вони дурні !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus