USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Сусіди чують крики і стогони: в луцькій багатоповерхівці діє салон еротичного масажу

20 Червня 2023 15:21
На вулиці Даньшина в Луцьку продовжує працювати цілодобовий салон, який позиціонує себе як студія інтимного масажу. Крики та стогони задоволених чоловіків дуже заважають мешканцям будинку.

Лучани, які проживають у будинку на вулиці Даньшина, 14в, не лише спостерігають за чергами клієнтів, але й чують, які саме послуги там надають. Місцеві розповідають, що щоночі там лунають гучна музика, сміх, крики та стогони, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Мешканці вже втомилися скаржитися до поліції. Як кажуть, після приїзду правоохоронців, буває, усе затихає лише на день-два.

Лучанка, яка мешкає в квартирі над салоном, зафіксувала гучну музику та крики о п’ятій ранку на відео. Вона розповідає, що майже щоночі там влаштовують своєрідний фестиваль. Постійні дзвінки в поліцію призвели до того, що працівниці салону у своїх чатах опублікували її номер телефону з оголошенням про надання сексуальних послуг.

Щоби вирішити ситуацію, вона зверталася до правоохоронців. Також їй вдалося отримати номер телефону контактної людини з цього закладу. Чоловіка, з яким вона спілкувалася, звати Артем Ткаченко. Однак журналістам він заперечив, що має будь-яке відношення до салону.

Щоправда, після розмови з ним журналістам зателефонував чоловік, який представився адвокатом Костянтином Розбітновим. Він із Дніпра.

«З боку поліції до діяльності питань немає. І те, що там балачки про інтимні послуги, – це все балачки. Я хочу наголосити, що розповсюдження у ЗМІ неправдивої інформації є правопорушенням і може тягнути за собою заяву про притягнення до відповідальності, також позов до суду з приводу захисту честі, гідності та ділової репутації. Тож якщо хтось вважає, що там проводиться якась незаконна діяльність, то для цього в нас є правоохоронні органи, які повинні цю діяльність припинити», – говорить адвокат Костянтин Розбітнов.
Правоохоронці зазначають, що схожий заклад функціонував на вулиці Лесі Українки.

«Зараз цей салон масажу розташований на вулиці Даньшина. Тоді, коли він функціонував у центрі міста, наші працівники поліції, профільні підрозділи збирали всю інформацію, документували. Всі матеріали були передані в Головне слідче управління. Як писала Нацполіція, було викрито цілу мережу таких закладів в Україні. Там організатори та співорганізатори з Дніпра та Дніпропетровської області. Зараз над ними триває суд. Ще в лютому справа направлена до суду. Розглядається провадження за статтею «Сутенерство». Але суд не заборонив діяльність цих закладів на час розгляду судової справи», – коментує речниця ГУ НП у Волинській області Ольга Бузулук.

Нагадаємо, у січні 2022 року в славнозвісному масажному салоні «Юнона», що працював у центрі Луцька близько п’яти років, правоохоронці вчергове провели обшуки. Як виявилося, в Україні діє ціла мережа масажних салонів, де підпільно надають інтимні послуги. І луцька «Юнона» – один із закладів цієї мережі.

Поліцію неодноразово просили закрити салон так званого масажу та інших задоволень, який журналісти «Аверсу» бачили зсередини. Після скандального висвітлення роботи салону еротичного масажу клієнтів у закладі лише побільшало.

У вересні 2020 року підрозділи поліції обшукали «Юнону». На час обшуків працівниці салону саме приймали клієнтів. Орієнтовні суми, які сплачували клієнти за послуги, становили від 1000 до 10 000 гривень. За добу сюди приходило від 10 до 50 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Радувець Ларіса Показати IP 20 Червня 2023 16:04
Немає в місті активістів щоб розставити крапки над І і показати разбітновим де їх місце!
Анонім до Радувець Ларіса Показати IP 20 Червня 2023 17:42
Лариса, а тобі не хочеться, щоб ти стогнала від задоволення? Щоб кілька разів отримати оргазм, щоб вся дупа була мокра?
Аут до Радувець Ларіса Показати IP 20 Червня 2023 18:58
То сходи покажи там щось, якщо вумна така.
клієнт Показати IP 20 Червня 2023 16:06
Після скандального висвітлення роботи салону еротичного масажу клієнтів у закладі лише побільшало. Так ви і зараз продовжуєте безкоштовну рекламу надавати рахуй)
ппп Показати IP 20 Червня 2023 16:12
Все дуже просто: нехай воєнкоми з повістками там декілька днів постоять і проблему вирішено
Ще не зовсім свідоми до ппп Показати IP 20 Червня 2023 17:45
Хороша ідея
лучанин до ппп Показати IP 21 Червня 2023 07:53
повністю підримую! а то повістки роздають біля прохідних заводів, де працюють переважно молоді люди з сіл, на вулиці, де видно, хто йде. а в такі місця, як цей заклад, в кафе, бари чомусь роздавачі повісток заходять дуууже рідко! ( можна ж натрапити на не ту людину). а подивіться, що робиться в дворах будинків.... молоді хлопці, нерідко й дівчата призовного віку спокійно відпочивають, вживають алкоголь, матюкаються по повній, в той час, коли щодня хоронять їх ровесників,,,, пора в цих питаннях наводити порядок!
Олена Власюк Показати IP 20 Червня 2023 16:13
Жах!!!!
Ааааа Показати IP 20 Червня 2023 16:38
Сусідці схоже нєйух робити, або чоловічка їй портрібно активного.
Вася Показати IP 20 Червня 2023 16:51
Крики та стогони задоволених чоловіків дуже заважають мешканцям будинку... Ги-ги)) є підозра що заважають вони виключно "порядним" мадамам з коронами, намертво прикрученими до голів саморізами 4,2*90. Дуже переживають, що чоловіки порівняють реальну вартість в них і в салоні, і виберуть економічно доцільніший варіант) Як кажуть - найдешевше обходиться та жінка, якій потрібно заплатити одразу.
Крук Показати IP 20 Червня 2023 16:59
Теж реклама...будем мати наувазі ...
Шарій поц до Крук Показати IP 21 Червня 2023 16:12
без грошей вже гидують?
Петро Показати IP 20 Червня 2023 18:21
Якось російський письменник-емігрант (лауреат Нобелівської премії), один зі своїх листів до письменниці Н. Теффі закінчив фразою: «Цілую ваші ручки, штучки і дрючки…». Через кілька днів він отримує відповідь: «Якщо ручки, хоча і рідко, але цілують мені, то штучки і дрючки вже років 50 ніхто не цілував!». То, очевидно, своє обурення «стогонами» тут в коментарях висловлюють ті жінки, яких вже давно ніхто не цілує в пупок і не пестить проміжність. На жаль…
Марія Показати IP 20 Червня 2023 18:50
Музику можна було б робити тихіше.А на рахунок стогіну (якщо він від задоволення),то треба навпаки за людей радіти,що їм так добре. Ааааа,я забула деякім людям погано,коли іншим добре.
Виборець Їван з Гнід Показати IP 20 Червня 2023 18:51
А ми вимагаємо у депутата, щоби він звернувся до міністра з депутатським запитом нащот того бардаку !
Казанова Показати IP 20 Червня 2023 19:16
Бачу, потерпають лише жіночки строгих моральних правил. ....... Жаба душить......
NTN Показати IP 20 Червня 2023 19:36
Чомусь коментатори зациклились, обговорюючи стогони. Найбільша проблема для сусідів, як на мене, це гучна музика, крики, які заважають нормально відпочивати вночі.
Шарій Поц до NTN Показати IP 21 Червня 2023 16:14
то клієнти переживають, що блядюжник закриють
Валерій Показати IP 20 Червня 2023 20:45
Видно тільки одне - повна корумпованість поліцаїв
Ватсон Показати IP 21 Червня 2023 16:28
Якшо уважно вслухатися у зміст, тональність монологу тої пані речниці з поліції, проаналізувати психоматичні і вербальні нюанси навіть її короткого перебування у кадрі - то чітко проявляється її упереджений і наперед продуманий формат монологу з єдиною ціллю: відведення вектору звинувачень, вигородження і відбілювання самих себе, затягування і заплутування ! Бо так наказали !
лінивець Показати IP 21 Червня 2023 20:45
В гінеколога-сутенера появились конкуренти )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus