USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

«Сусідки поламали ноги». У Луцьку просять навести лад у занедбаному дворі, де яма на ямі. Фото

30 Квітня 2021 18:34
На прибудинковій території, що на вулиці Потебні, 46 у Луцьку, необхідно навести лад: відремонтувати проїжджу частину, пішохідні доріжки, зрізати аварійні дерева.

Про стан двору на платформі «Відкрите місто» повідомила Анна Шишкіна.

Як акцентувала, дорога у дворі п’ятиповерхівки нагадує місячні пейзажі.

«У дворі багатоквартирного будинку на вулиці Потебні, 46 внутрішньодворова асфальтована дорога у вкрай поганому стані: яма на ямі. Частина виїзду з двору – ґрунтова – теж вкрита глибокими калабанями. Через цю проблему у двір навіть не хочуть заїжджати таксі. Тротуари зі здуттями і ямами не кращі, через таке покриття дві сусідки старшого віку вже поламали ноги», – зазначила жінка.
За її словами, у дворі потрібно теж зрізати сухе дерево, яке похилилося над стежкою, де ходять люди.

«Дерево біля коріння поточене короїдами, тому може впасти в будь-який момент і травмувати когось», – наголосила лучанка.
Окрім того, на прибудинковій території варто ліквідувати небезпечний об’єкт – закинутий льох.

«На місці двору ще до зведення хрущівки було приватне обійстя, спогадом про яке зостався напіврозвалений льох. Склепіння споруди просіло, двері поламані. Вхід віднедавна «захищає» застережна стрічка. В аварійний льох запросто може забратися дитина. Дивом досі ніхто не провалився в підземелля. Льох може бути місцем кубління всякого гаддя – торік у дворі сусіди бачили змію», – зазначила Алла Шишкіна.
Її повідомлення перейняв на опрацювання департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Клава Показати IP 30 Квітня 2021 19:56
Таких дворів ще сотні по Луцьку !!!
Анонім Показати IP 30 Квітня 2021 20:55
Вміли колись будувати,я про льох.
двір Показати IP 1 Травня 2021 22:54
а шо не те в дворі? двір як двір.
Олесандро Показати IP 1 Травня 2021 23:06
... дорога зроблена, щоб не ходили, бо може впасти дерево...
Знаю Показати IP 24 Травня 2021 08:31
Будинок і внутрішньодворова асфальтована дорога з 1969 року. З того часу ніколи ремонту не проводилось. А як там колись було гарно...Альтанка, гойдалки дитячі, пісочниця...Двір був огорожений парканом.Зараз це просто жах. Перетворили у прохідний і проїзджий двір.Багато у місті відремонтовано дворів, яким по 20-25 років, а цей, якому 52 роки, де не так багато проживає виборців, нікому не потрібний Шкода, що у нашому місті є ще такі занедбані двори.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus