USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

«Супутникові тарілки – вчорашній день»: у Луцьку хочуть очистити фасади на Волі

23 Грудня 2021 16:54
Із фасадів будинків у центрі Луцька просять усунути супутникові антени, які псують зовнішній вигляд головного проспекту міста.

Про це розповів депутат Луцької міської ради Олександр Ніколайчук під час пленарного засідання 24-ї сесії міської ради.

«До мене звернулися мешканці проспекту Волі та вулиці Степана Бандери з проханням посприяти приведенню до належного естетичного вигляду будинків. Ідеться, зокрема, про демонтаж супутникових антен, так званих тарілок, що розміщені на фасадних частинах будинків на проспекті Волі», – сказав обранець громади.

Як зауважив, ці антени фактично не експлуатуються і псують зовнішній вигляд міста.

«Відповідно до зазначеної проблеми, прошу перевірити належність цих об’єктів власникам і їх використання та передбачити, у зв’язку з реконструкцією проспекту Волі, їх демонтаж», – додав Олександр Ніколайчук.

«Супутникові тарілки – це вчорашній день», – прокоментував, своєю чергою, Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Ч Показати IP 23 Грудня 2021 17:02
Ще б секоехенди поприбирали
дідо Показати IP 23 Грудня 2021 17:30
законно нічого з тарілками не можна зробити...тільки через Верховну Раду...
Наталка Показати IP 23 Грудня 2021 18:11
Випромінювання супутникових антен слабке, але відбувається в НЮ-діапазоні, тому особливо шкідливе для нервових закінчень мозочка та підмозкового гіпофізу. Але багато людей намагаються замовчати цей факт і кажуть, що жодної шкідливості немає.
Правдоруб до Наталка Показати IP 23 Грудня 2021 18:57
Супутникові антени не передавальні а приймаючі пристрої, тому випромінювати нічого не можуть. (вони не генерують елекромагнітні хвилі а лише їх поглинають )
Анонім до Наталка Показати IP 23 Грудня 2021 19:04
А якщо мозочку немає?
Анонім Показати IP 23 Грудня 2021 19:44
То слід подякувати тому, за чиїм наказом українські канали на тих тарілках закодували і зробили українські канали недоступними більшості глядачів, а ті тарілки вчорашнім днем. "Братній" народ свої канали не кодує.
Михайло Показати IP 24 Грудня 2021 08:59
Прохання до міського голови:дайте будь ласка розпорядження службам щоб навели порядок -заборонили паркування на газонах,пішоходних доріжках у сквері напроти 4-ої гімназії,і поставили хоча б лавку для громадян на зупинці громадського транспорту,а не чекаючи закінчення реконструкції надіюсь що хтось прочитає цей коментар.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus