USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.40 41.60
  • PLN 10.55 10.70

Сумоїсти з луцького клубу «Борець» успішно виступили на Чемпіонаті світу. Фото

Сьогодні 12:04
Спортсмени-представники клубу «Борець» показали відмінні результати на Чемпіонаті світу з сумо серед юніорів та дорослих.

Змагання тривали 3-8 вересня в польському Кротошині. На чемпіонаті виступили спортсмени з-понад 30 країн світу, зокрема 250 атлетів у категорії «юніори до 18 років» і 275 – у категорії «дорослих».

Як розповіла Волинським Новинам тренерка спортсменів, головна тренерка збірної U15, U18 Аліна Бондарєва, серед юніорів на чемпіонаті треті місця посіли Євген Макаров у ваговій категорії 80 кілограмів і Семен Макаров в абсолютній ваговій категорії.
Євген Макаров і Семен Макаров із Аліною Бондарєвою

Спортсменка-інструкторка команди майстрів з окремих олімпійських видів, працівниця ЗСУ Іванна Березовська виборола дві золоті нагороди: в особистому (вагова категорія +80 кілограмів) та в командному заліках.
Іванна Березовська та Аліна Бондарєва

Святослав Семикрас здобув срібло в командному заліку.
Святослав Семикрас та Іванна Березовська

Читати ще: Бездоганно виступили в Токіо: волиняни – чемпіони світу з сумо

Відзначимо, що Семен Макаров навчається в Луцькому ліцеї №28, Євген Макаров – студент факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Університету імені Лесі Українки, а Святослав Семикрас – студент Академії рекреаційних технологій і права.
Вагомий внесок у підготовку спортсменів зробили їхні тренери, зокрема засновник клубу «Борець», заслужений тренер України, заслужений працівник культури та спорту Анатолій Бондарєв.

Нині спортсмени вирушили на чергові змагання. Тож бажаємо їм успішних виступів і нових перемог!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus