USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.73

Судитимуть волинянина, який виготовляв та продавав канабіс

19 Лютого 2021 23:52
26-річного жителя Любомля судитимуть за незаконного виготовлення, придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів.

Слідство встановило, що молодик сіяв коноплі, а згодом готував із них наркосировину, аби збувати її охочим. Про це інформує пресслужба прокуратури області.

Під час обшуку в його оселі 29 листопада 2020 року правоохоронці вилучили майже 400 г готового до вживання канабісу.

Подальшу долю обвинуваченого у вчиненні цих злочинів чоловіка вирішуватиме суд.

Санкцією ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України за незаконне виготовлення, придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Правдоруб Показати IP 20 Лютого 2021 07:59
У США після легалізації коноплі податкові надходження в бюджет штатів які прийняли даний закон збільшилися в 5 разів, кількість злочинів повязаних з наркоторгівлею в тому числі вбивства зменшилися в 2 рази, безробіття зменшилось з 14 до 8% в наслідок відриття ферм по виробництву медичної марихуани та препаратів з неї, зменшилась кількість споживання алкоголю на 14-16% та правопорушень цим повязаних, кількість самогубств невиліковно хворих зменшилась на 80%... Підтвердження вище перечисленого легко можна знайти на просторах інтернету.
адвокат до Правдоруб Показати IP 20 Лютого 2021 12:53
і Україна на правильному шляху.І в нас закони стануть адекватними...Років через 30...А поки що тюрми будуть і надалі поповнюватися "злочинцями",які вирощують і розповсюджують "особливо небезпечний наркотичний засіб канабіс"...Слава Україні!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus