USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Судитимуть волинянина, який продавав контрафактні цигарки та алкоголь

14 Червня 2024 13:50
Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Волинській області завершили досудове розслідування стосовно жителя Луцька, який продавав незаконно виготовлені підакцизні товари.

Встановлено, що чоловік придбав в інтернеті з метою подальшого продажу тютюнові та алкогольні вироби без марок акцизного податку. Гроші, отримані за незаконний продаж контрафактних товарів, фігурант легалізував, витрачаючи на власні потреби, інформують у БЕБ.

Під час обшуків детективи виявили та вилучили понад 340 літрів горілчаних виробів та понад три тисячі пачок сигарет без марок акцизного податку. Вартість контрафакту оцінюють у понад 350 тис. грн.

Читати ще: Замість елітного алкоголю – шмурдяк: на Волині виготовляли підроблений віскі та ром і продавали по всій Україні

Наразі досудове розслідування за ч. 1 ст. 204 та 1 ст. 209 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, збут незаконно виготовлених підакцизних товарів та легалізація доходів, одержаних злочинним шляхом) завершено, обвинувальний акт скеровано до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus