USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.40
  • PLN 10.35 10.47

Судитимуть волинянина, який поширював комуністичну символіку

13 Червня 2023 07:17
Прокурори Камінь-Каширської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про неодноразове поширення 62-річним жителем Любешева символіки комуністичного тоталітарного режиму (ч.ч. 1, 2 ст. 436-1 КК України).

Про це повідомляє пресслужба Волинської обласної прокуратури.

Згідно з даними слідства, чоловік упродовж 2021 року неодноразово поширював в соціальній мережі публікації, які містили у собі комуністичну символіку та пропаганду комуністичного режиму.

Досудове розслідування: Камінь-Каширський РВП ГУНП в області.

У прокуратурі зауважують, що санкцією статті 436-1 КК України за неодноразове виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки та пропаганду тоталітарних режимів передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
запитання Показати IP 13 Червня 2023 08:12
Це справді надзвичайно *тяжкий* злочин. Але, поясніть, коли судитимуть суддів-хабарників, суддів-вбивць, корупціонерів, які завдали збитків на мільйони? Розумію, що це дріб'язкові справи, але ж, всім простим людям цікаво.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus