USD 41.10 41.42
  • USD 41.10 41.42
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.35 10.50

Судитимуть волинянина, який незаконно продавав алкоголь та цигарки

Сьогодні 13:45
Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Волинській області завершили досудове розслідування щодо мешканця Волині, який незаконно продавав підакцизні товари.

Слідством встановлено, що чоловік незаконно купував та зберігав з метою продажу алкогольні напої та сигарети без марок акцизного податку. Також правоохоронці зафіксували факт реалізації контрафактних сигарет та легалізації коштів одержаних незаконним шляхом.

Крім того, встановлено, що підозрюваний вже притягувався до відповідальності за вчинення аналогічного правопорушення.

Читати ще: Відправляв поштою: судитимуть волинянина, який продавав фальсифіковані електронні сигарети

Під час обшуків детективи вилучили алкогольні та тютюнові вироби, які мали маркування відомих брендів. Відповідно до висновку спеціалістів, сигарети були фальсифіковані, а спиртовмісні суміші – виготовлені з порушенням встановлених технологічних вимог та не відповідали нормам ДСТУ.

Наразі фігуранту повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 204 та ч. 1 ст. 209 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання, збут підакцизних товарів, вчинене особою, раніше засудженою за цією статтею, та легалізація майна, одержаного злочинним шляхом). Кримінальне провадження скеровано до суду.

Оперативний супровід здійснювали працівники Управління детективів із стратегічного захисту економіки БЕБ. Процесуальне керівництво – прокурори Волинської обласної прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus