USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.46 10.64

Судитимуть водія «Кадилака», який у Луцьку збив знак і намагався підкупити патрульних

12 Березня 2018 12:29
Судитимуть лучанина, який намагався надати неправомірну вигоду патрульним.

Луцька місцева прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про пропозицію надання 50-річним лучанином неправомірної вигоди патрульним поліцейським за не притягнення його до адміністративної відповідальності.Про це повідомили у прес-служба прокуратури області

Увечері 15 лютого 2018 року екіпаж патрульних виїхав на місце дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася поблизу перехрестя вулиць Мамсурова та Боженка у Луцьку.

З'ясувалося, що нетверезий водій автомобіля марки «Кадилак» не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості та наїхав на електроопору й придорожній знак.

Під час транспортування чоловіка до Волинського обласного наркологічного диспансеру він запропонував правоохоронцям неправомірну вигоду у сумі 200 доларів США за не складання адміністративного протоколу про керування ним транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння (адміністративне правопорушення, передбачене ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та не притягнення до адміністративної відповідальності.

Тепер лучанина, який щиро розкаявся у скоєному, обвинувачують у кримінальному правопорушенні, передбаченому ч. 1 ст. 369 КК України.

Міру покарання йому визначить суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
свідок на укрномерах Показати IP 12 Березня 2018 23:13
Не так було. Повз кадилак проїзжав водій на бляхах, він плюнув через вікно, водій кадилаку посковзнувся , не впорався з керуванням та в"@@ся в стовп. Водій блях зупинився щоб обікрасти цей кадилак, дихнув на водія та той оп'янів. Номера ні до чого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus