USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

Судитимуть солдата-контрактника та волинянина, які продавали боєприпаси

2 Жовтня 2020 16:17
На Волині судитимуть солдата-контрактника та волинянина, які продавали боєприпаси.

За процесуального керівництва військової прокуратури Луцького гарнізону направлено до суду обвинувальний акт стосовно двох осіб – солдата-контрактника однієї з військових частин та волинянина за фактом придбання, носіння, зберігання та збуту боєприпасів без передбаченого законом дозволу, вчинене за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 263 КК України), інформує пресслужба прокуратури.

За даними слідства, у червні 2020 року неподалік лісового масиву на Волині містянин знайшов 725 гвинтівочних патронів зразка 1908 року з кулями 1930 року і для їх збуту вступив в злочинну змову з військовослужбовцем. Опісля, в серпні обоє правопорушників продали знайдені боєприпаси за 6 тис грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювало Головне управління Національної поліції у Волинській області, оперативний супровід – відділ по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ у Волинській області.

За вчинене обвинуваченим загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
51 -а Показати IP 2 Жовтня 2020 19:49
Як квиток чи земельну ділянку не дали то він АТОШНІК а як викрав і торгував боєприпасами то він солдат-контрактник , ви або хрест зніміт чи т... надіньте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus