USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.45 41.70
  • PLN 10.30 10.46

Судили за хуліганство: п'яний волинянин показував людям геніталії, а тоді побив їх

28 Жовтня 2024 21:55
П’яний уродженець Берестечка показував людям геніталії, а потім бив їх. Така ситуація трапилася в селі Підгайці, а згодом – у Луцьку. За це хуліган отримав 1,5 року обмеження волі та грошові .

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

Перший інцидент стався ввечері 13 квітня 2024 року біля Підгайцівського ліцею. Перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння, Андрій С. в присутності двох осіб зняв штани та нижню білизну, продемонструвавши свій статевий орган. Після явного акту неповаги шоковані люди відійшли в сторону.

Далі чоловік нецензурно виражався до одного з потерпілих, а згодом завдав тому кілька ударів кулаками в голову та вдарив у тулуб. Потерпілий отримав перелом носа зі зміщенням, розсічення, закриту черепно-мозкова травму зі струсом головного мозку, забої і гематоми.

Читати ще: Волинянин відрізав собі геніталії. Його госпіталізували

Крім цього, 30 квітня біля луцького магазину «Земан» п’яний обвинувачений з оголеним торсом вступив у конфлікт із іншою особою, провокуючи на бійку. Спершу він ображав останнього, а потім побив. Потерпілий із синцями та саднами зайшов до магазину, продавець якого зачинив вхідні двері. Проте кривдника це не зупинило. Він кулаком та лобом намагався вибити вікно, але лише пошкодив скло. Сума збитків оцінюється у п’ять тисяч гривень.

Після цього хулігана тривалий час намагалися заспокоїти працівники поліції. Через його поведінку робота магазину була призупинена на 15-20 хвилин, бо ж персонал не мав змоги обслуговувати клієнтів.

Дії чоловіка кваліфікували за ч. 1 ст. 296 КК України, тобто як грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства.

Читати ще: Влаштував бійку в центрі міста: як у Луцьку покарали уродженця Донеччини

Обвинувачений свою вину визнав частково, від надання показів відмовився. Він – раніше не був судимий, не працює, збитків не відшкодував. Потерпілі щодо міри покарання поклалися на розсуд суду.

Феміда визнала Андрія С. винним та призначила йому обмеження волі на 1,5 року. Відбувати покарання чоловік буде у виправному центрі. Також з нього стягнули 38,5 тисячі в якості відшкодування збитків потерпілим та 9 тисяч на користь Луцької центральної районної лікарні.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus