USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Судили за інцидент на дорозі: у Луцьку чоловік вдарив кулаком в обличчя водія, бо заблокував дорогу і не пропускав автівки

Сьогодні 06:20
У Луцьку конфлікт через заблоковану дорогу закінчився для одного водія розбитою губою та лікарнею, а для іншого – штрафом.

Як йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду, інцидент стався надвечір 5 березня на вулиці Чорновола.

Водій буса «Мерседес Віто» та водійка «Кіа Спортейдж» заблокували дорогу, бо ніхто не хотів пропустити іншого, а об’їхати не було змоги. За кілька хвилин на місці суперечки зібралась чимала черга з авто.

Один із заблокованих водіїв Самвел С. підійшов до кермувальника буса та попросив від’їхати трішки в бік, бо в дитини було день народження і родина поспішала. На що останній відмовився, мовляв, авто завантажене і він не зможе виїхати на бордюр. Крім того, він рухається своєю смугою руху і не порушує ПДР, а пропустити має водійка «Кіа». Проте вона категорично відмовлялась це зробити.

Читати ще: Втік з військової частини: п’яний волинянин погрожував дружині розправою та виганяв з дому

Самвел С. вдруге попросив водія буса, аби він їх пропустив, а коли той відмовив, чоловік не витримав і вдарив його кулаком в обличчя, розбивши губу. Потому сів у своє авто, здав назад та поїхав. Проте постраждалий встиг сфотографувати номер машини і викликав на місце поліцію та медиків, бо із розбитої наскрізь губи стрімко йшла кров.

Винуватця інциденту розшукали патрульні. Проте у суді чоловік заперечував факт побиття, мовляв, він нікого не бив, а коли постраждалий розмахував кулаками, то намагався лише уникнути ударів. Зі слів обвинуваченого, під час конфлікту був ще якийсь чоловік, який сперечався з постраждалим через заблоковану дорогу. Проте Самвел С. додав, що не бачив, аби хтось із з присутніх наносив потерпілому будь-які удари.

Незважаючи на покази обвинуваченого, його вина у нанесенні умисних легких тілесних ушкодження була доведена зібраними та дослідженими в судовому засіданні доказами, зокрема показами постраждалого та свідка.

Читати ще: Конфіскували мотоцикл і на 5 років позбавили прав: водія покарали за «п’яну» ДТП у Луцькому районі

Відтак суд визнав чоловіка винним та оштрафував його на 1360 гривень.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus