USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Судили волинянина, у якого вкрали крадений телефон

Сьогодні 21:19
Судили уродженця Нововолинська за дві крадіжки. Спершу виніс телевізор у матері, а згодом поцупив телефон, якого потім вкрали вже в нього. Чоловік відбувся умовним терміном.

Про це йдеться у вироку Нововолинського міського суду.

Наприкінці березня 2021 року Роман П. викрав телевізор у власної матері. Вартість збитків оцінюється у 2633 гривні. Через кілька днів, 3 квітня, волинянин виніс із квартири мобільний телефон Samsung вартістю 1000 гривень.

Читати ще: Лучанин вкрав павербанк і потрапив за ґрати

Обвинувачений повністю визнав свою вину та запевнив, що більше такого робити не буде. Як пояснив, телевізор у нього вилучили працівники поліції. Матір нині виїхала на постійне місце проживання у Францію, тож відплатити їй шкоду зараз не вийде.

У викраденого телефона доля печальна: зі слів волинянина, не встиг продати пристрій, бо його вкрали вже у нього. Але власнику таки було відшкодовано збитки.

Потерпілі претензій до обвинуваченого не мали, щодо міри покарання, то покладалися на суду.

Читати ще: Волинянина засудили на п’ять років за крадіжку дорогого віскі з ресторану

У підсумку Романа П. визнати винуватим у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1, ч.2 ст.185 КК України. Суд призначив обмеження волі на два роки, але замінив покарання роком умовного терміну. Початок вироку обчислюватимуть з часу проголошення, тобто з 5 липня 2024 року.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus