USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.55 10.70

Судили волинянина, який з необережності вбив знайомого

16 Жовтня 2021 07:29
За вбивство через необережність молодий волинянин проведе 4 роки у тюрмі.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

Трегедія сталася у квітні 2019 року в селі Забороль.

Як стало відомо із матеріалів справи, хлопець під час суперечки із знайомим двічі вдарив його в обличчя. Від удару чоловік впав та вдарився головою об асфальт.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи, у постраждалого була закрита черепно-мозкова травма та забій головного мозку із множинними крововиливами. Через кілька днів чоловік помер у лікарні.

Під час досудового розслідування вдалося з’ясувати, що того дня загиблий прийшов до знайомого, аби забрати свій ящик коньяку. Під час чаркування у гаражі виникла суперечка, тож односельця почали випроводжати додому. Вже вийшовши за хвіртку, він почав ображати обвинуваченого, а той не стримався та двічі вдарив його. Чоловік впав, і від удару головою в асфальт втратив свідомість. Обвинувачений та його батько викликали швидку.

І хоча хлопець заперечував свою вину, а його батько говорив, що це вдарив він, вину обвинуваченого вдалося довести зібраними доказами.

Суд призначив юнаку чотири роки позбавлення волі та зобов’язав відшкодувати 600 тисяч гривень матеріальної шкоди.

Мар'яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Панове журналісти Показати IP 16 Жовтня 2021 10:58
Коли ви вивчите українську? Вдаритись "ОБ"невірно!
Влад до Панове журналісти Показати IP 17 Жовтня 2021 01:04
Це ще ви подивіться правопис! Не "невірно", а "неправильно", "вірно" в армії служать, жінку кохають. "Правильно" - кажуть, пишуть, думають... По-друге, ваше зауваження щодо "об" - недоречне. Оскільки прийменник "о", коли стоїть перед голосною, вживається якраз у варіанті "ОБ"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus