USD 40.65 40.95
  • USD 40.65 40.95
  • EUR 40.75 41.10
  • PLN 10.00 10.25

Судили батька чотирьох дітей, який біля Луцька збив дівчину на пішохідному переході

24 Червня 2024 09:10
Волинянин, який збив 19-річну дівчину на пішохідному переході, відбувся умовним терміном із позбавленням прав на рік.

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд.

Автопригода сталася ввечері 18 грудня в селі Струмівка Луцького району. Водій Kia Carens Богдан К. здійснив наїзд на 19-річну дівчину, яка переходила дорогу по пішохідному переході. Швидкість руху автомобіля в момент інциденту становила близько 60 км/год.

Внаслідок ДТП потерпіла отримала забої та переломи, що належать до тяжких тілесних ушкоджень.

Читати ще: На BMW X5 збив жінку з дитиною: покарали раніше судимого волинянина

Обвинувачений повністю визнав свою вину та відшкодував потерпілій завдані збитки. Як зазначив, відразу після ДТП надав дівчині необхідну допомогу і викликав швидку.

Чоловік щиро розкаявся у вчиненому, просив суворо не карати та не позбавляти його водійських прав, оскільки має чотирьох малолітніх дітей, а можливість керування авто є його єдиним джерелом доходу.

Потерпіла та її представник підтвердили: керманич у повному обсязі відшкодував завдані збитки. Претензій до волинянина не мали. Щодо призначення покарання, то покладалися на суд, проте просили позбавити обвинуваченого водійського посвідчення.

Читати ще: Збив жінку поза пішохідним переходом: луцький водій заплатить понад 210 тисяч компенсації

У підсумку Богдана К. визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України. Йому призначили покарання у виді трьох років позбавлення волі, яке замінили роком іспитового терміну.

Також водія позбавили права керувати транспортними засобами на один рік. Крім того, з нього стягнули на користь потерпілої 17 тисяч гривень, які та витратила на правову допомогу.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus