USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.45

Судоми через залежність: у ТЦК спростували інформацію про побиття чоловіка у Камені-Каширському

Сьогодні 20:29
У мережі поширюють інформацію про нібито побиття у Камінь-Каширському РТЦК та СП.

У Волинському обласному ТЦК та СП прокоментували інцидент, що стався з Кузьмичем Анатолієм, мешканцем Каменя-Каширського:

«Під час проведення заходів з оповіщенням громадян, групою оповіщення був опитаний військовозобов’язаний чоловік на наявність військово-облікових документів. Однак через відсутність у громадянина належних військово-облікових документів, його було запрошено до Камінь-Каширського РТЦК та СП для оновлення актуальних військово-облікових даних. Під час перевірки пан Кузьмич перебував у стані, що вказував на можливі проблеми зі здоров’ям, що підтверджуються відповідними медичними документами та виписками, які свідчать про наявність алкогольної залежності.
Згідно з протоколом, військовослужбовці ТЦК оперативно викликали швидку медичну допомогу, коли у пана Кузьмича почалися судомні напади епілепсії на території Камінь-Каширського РТЦК та СП. Свідчення очевидців підтверджують цю інформацію, і вона зафіксована на відео. Після цього він був доставлений до лікарні для надання невідкладної допомоги. Однак пацієнтів з алкозалежністю можуть лікувати лише у наркодиспансері, куди й відвезла його швидка.

Читати ще: Через конфлікт біля ТЦК у Ковелі відкрито два кримінальні провадження

Хочемо підкреслити, що будь-які звинувачення на адресу військовослужбовців РТЦК та СП є безпідставними та спрямованими на дискредитацію Збройних сил України. Ми завжди діємо в інтересах громадян і докладаємо максимум зусиль для забезпечення їхньої безпеки та добробуту.

Закликаємо засоби масової інформації та громадськість ґрунтувати свої висновки на перевірених фактах та утриматися від поширення непідтвердженої інформації, яка може ввести в оману суспільство», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP Сьогодні 20:52
цікаво,хто забрехався ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus