USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Суд виправдав експосадовицю Волинської ОДА, через зловживання якої Міноборони зазнало понад 2 млн збитків

15 Вересня 2021 15:04
Вищий антикорупційний суд виправдав колишню начальницю Управління капітального будівництва Волинської обласної державної адміністрації, яку Спеціалізована антикорупційна прокуратура обвинувачувала у зловживанні службовим становищем, що завдало збитків Міністерству оборони.

«15 вересня, колегія суддів Вищого антикорупційного суду ухвалила вирок, яким визнала невинуватою колишню начальницю Управління капітального будівництва Волинської облдержадміністрації у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України. У діях вказаної особи відсутній склад кримінального правопорушення», – інформує суд.

За даними видання «Слово і діло», йдеться про екскерівницю управління капбудівництва Волинської ОДА Лілію Павленко.

Як стверджує сторона обвинувачення, ексчиновниця Волинської ОДА внесла зміни до проєктно-кошторисної документації із зведення опорних пунктів (бліндажів) на території проведення АТО (ООС) в Донецькій області. В результаті цього підрядники збудували взводні опорні пункти з матеріалів, які з військової точки зору, не придатні для цього типу споруд. Вказані дії завдали збитків Міноборони на загальну суму понад 2 млн грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Клава Показати IP 15 Вересня 2021 15:21
харить вже читати подібні повідомлення: там якась безмозгла прокурорша невірно підрахувала терміни і вже повертають майно втікачу-ексочільнику ДПА Клименку.. тут якась коза з ОДА з освітою луцької політехніки ще чогось не врахувала.. а що, керівництво їх "дурість" не візувало ?.. чи, мо", смердить корупцією ?..
Анонім Показати IP 15 Вересня 2021 15:25
Недоліки слідства (і у справі вони не за просто так). А суд тільки зважує аргументи ...
5 Показати IP 15 Вересня 2021 15:49
Можна подумати,що хтось вірив,що її посадять. Когось хоч одного за останні кілька років посадили за корупцію і розтрату? Жодного. Усі білі і пухнасті,усіх замовили конкуренти,усіх підставили.
скептик Показати IP 15 Вересня 2021 16:19
абвіняємій, ваше паслєднєє слово. МІЛЛІОН.
До ВН ! Показати IP 15 Вересня 2021 17:38
Суд виправдав Лілію Павленко, а фамілія тої справжньої експосадовиці - Павлова ! Яке відношення має одна до другої ! Правда, писарчуки ?
Народна прокуратура Показати IP 15 Вересня 2021 19:42
Ха-ха-ха. Ось і результат роботи наших неймовірно талановитих і надзвичайно дорогих для українського платника подітків детективів НАБУ і прокурорів САП, яким завжди щось заважає показати свій професіоналізм. Вирок виніс спеціально створений антикорупційний суд, то як же тепер буде відбілювати їх усіляка наволоч типу Шабуніна, Серьожи Лещенка та інших грантоїдів
Барбароса Показати IP 15 Вересня 2021 20:05
Все правильно там побудовано , ті ВОПи мали бути тимчасовими ми у 2014-15 роках мали проводити стратегічну наступальну операцію ,наступати в нас тоді ТУТ було стільки героїв хоч отбавляй .Лінію Манергейма там будувати ніхто не планував і не збиравася і ДОТАми міліоніками там і не мало пахнути
В . Показати IP 15 Вересня 2021 22:04
То што деньги украли это к бабке не ходи но доказать пока не могут вот и вся статья

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus