USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Суд винесе вирок Трампу уже після виборів

7 Вересня 2024 23:31
Суд у Нью-Йорку відклав на два місяці ухвалення вироку експрезидентові США Дональду Трампу у справі про виплату грошей порнозірці, аби уникнути спекуляцій щодо політичного тиску напередодні виборів.

Про це повідомляє АР, передає Укрінформ.

«Суддя у пʼятницю погодився відкласти винесення вироку Дональду Трампу у справі щодо виплат порноакторці на час після листопадових виборів», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ухвалення вироку призначено на 26 листопада, тобто за три тижні після завершення голосування на виборах президента США. Попередньою датою було 18 вересня.

Своє рішення суддя пояснив прагненням «уникнути будь-якої видимості – якою б необґрунтованою вона не була – того, що на провадження вплинули або мають на меті вплинути майбутні президентські вибори, на яких відповідач є кандидатом».

Читати ще: Канал ABC затвердив правила дебатів між Трампом та Гарріс

Як повідомляли, 30 травня суд присяжних у Нью-Йорку одноголосно визнав Трампа винним за всіма 34 пунктами звинувачення у фальсифікації бізнес-звітності, висунутими проти нього у кримінальному процесі щодо «чорної бухгалтерії».

Йдеться про фальсифікації ділової звітності з метою приховування виплати грошей за мовчання порнозірці Стормі Деніелс за декілька тижнів до виборів 2016 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus