USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Суд відмовив у поновленні на посаді екс-керівника Волинського облавтодора

24 Листопада 2018 18:50
Волинський апеляційний суд відмовив у задоволенні апеляційної скарги колишньому начальнику Волинського облавтодору — Олександру Зінькову про поновлення його на посаді.

Колишній директор Волинського облавтодору Олександр Зінько знову намагається через суд поновитися на посаді очільника підприємства. У Волинському апеляційному суді розглянули скаргу апелянта із такими доводами: поновити його на роботі, стягнути середню заробітну плату за час прогулу, відшкодувати моральну шкоду та визнати його звільнення незаконним, пише Під прицілом з посиланням на ТРК «Аверс».

Весь процес почався з того, що у травні минулого року прокуратура оголосила підозру Зінькову у розкраданні державних коштів у сумі 290 тисяч гривень. Тоді слідчі з’ясували, що у березні 2015 року служба автомобільних доріг у Волинській області та дочірнє підприємство «Волинський облавтодор» уклали договір на суму у майже 29 мільйонів гривень, за якими облавтодорівці брали на себе зобов’язання на послуги по утриманню доріг. Проте, дорожники закупили матеріали за значно вищими цінами та у меншій кількості ніж було заплановано.

Волинські слідчі подали до суду два клопотання аби Олександру Зінькову обрали запобіжний захід у вигляді застави, в іншій — відсторонили його від посади директора облавтодору. Однак суд не задовільнив ні перше, ні друге клопотання.

Після цієї гучної справи Зінькова звільнило вище керівництво. Тому зараз він намагається поновитися на посаді. Проте суд уже вкотре відмовив у задовільненні апеляції.

Детальніше дивіться в сюжеті:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 24 Листопада 2018 19:01
Лопату в руки і простим робітником в автодор.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus