USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Суд продовжив арешт для сина Гринкевича ще на два місяці

12 Квітня 2024 23:32
Печерський суд Києва продовжив запобіжний захід Роману Гринкевичу ще на два місяці – тримання під вартою із можливістю застави 393 млн гривень.

Про це повідомляє РБК-Україна.

«За клопотанням прокурорів Офісу генпрокурора Печерський районний суд Києва продовжив ще на два місяці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою одному з учасників злочинної організації, яка поставила для ЗСУ неякісний одяг. Як альтернативу суд визначив можливість внесення застави в розмірі 393 млн гривень» – йдеться в повідомленні Офісу генерального прокурора.

Читати ще: Квартири, елітні автомобілі, зброю: АРМА назвало знайдені в Гринкевичів активи

Як повідомило виданню джерело в правоохоронних органах, мова про Романа Гринкевича. Він один із пʼяти підозрюваних у справі про закупівлю неякісного одягу для ЗСУ, що завдало державі збитків майже на мільярд гривень.

Справа Гринкевичів

Нагадаємо, 29 грудня 2023 року працівники Держбюро розслідувань затримали львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича під час спроби дати хабар одному із керівників Головного слідчого управління ДБР за сприяння у поверненні майна, вилученого у підконтрольних йому компаній в ході розслідування кримінального провадження.

Працівники ДБР 17 січня оголосили нову підозру львівському бізнесмену і членам злочинної організації, які завдали державному бюджету збитків майже на мільярд гривень. Їх викрито на оборудках із закупівлями одягу та білизни для Збройних сил України.

Підозру також оголосили сину Ігоря Гринкевича Роману. Його оголосили в розшук.

Уранці 22 січня правоохоронці затримали Романа Гринкевича в Одесі. За даними правоохоронців, він планував перетнути державний кордон.

22 січня суд відправив Романа Гринкевича під варту до 17 березня з правом внесення застави у розмірі 500 мільйонів гривень, пізніше він продовжив запобіжний захід до 17 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus