USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Сучасне і комфортне місто: як змінюється Луцьк. Відео

14 Грудня 2018 09:29
Луцьк розвивається, стає сучаснішим, комфортнішим та охайнішим. Покращується інфраструктура, розбудовуються райони – презентували відеоролик, на якому відтворено лише невеличну частину цих змін. Відео опублікував на своїй сторінці радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

«На цьому відеоролику лише невелика частинка змін, багато з них лишилося за кадром. Дякую команді Луцької міської ради, представникам підприємств, установ, організацій, бізнесу, кожному лучанину. Усім, хто дбає про свій двір, свою вулицю, своє місто.

Переконаний, що безліч чудових спільних проектів та креативних ідей у нас з вами – попереду. Адже разом – ми сильна й успішна громада», – написав Ігор Поліщук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Українець Показати IP 14 Грудня 2018 09:50
Сучасне і комфортне?Це вже перебір.
Анонім Показати IP 14 Грудня 2018 12:11
Вулицю Лідавську забули показати,але там така дорога що квадрокоптер не долетить і ще багато інших таких.Молодці,показали те що зробили,комфортне місце,коли в центрі захочеш в туалет,то випадковому перехожому в карман потрібно дзюрити,сучасно!Головне студенти в нас сучасні,сидять в телефонах коли над ними пенсіонери стоять,вирішують важливі справи,ставлять лайки.Виховання молоді НІЯКЕ!
123 до Анонім Показати IP 14 Грудня 2018 17:30
Ахахах з хворої голови на здорову, мені як водію, зручно їздити вже по відремонтованим дорогам. Забули показати ще Богдана Хмельницького... завжди будуть не відремонтовані вулиці з тих чи інших причин. На рахунок карману, ну с*и в карман якщо розуму не хватає зайти в будь яке кафе, яких в центрі на кожному кроці. Та ні бред, давайте в центрі міста поставимо біо туалети і гарно і смердить на всю вулицю, особливо літом. Молодь... це взагалі питання до їхніх батьків і до того як вони їх виховали.
Олександр Показати IP 14 Грудня 2018 15:51
Молодці ! Не зупиняйтесь -тільки вперед!
Andrij Показати IP 14 Грудня 2018 18:59
для города много что делается, но это только начало.... много проблем ещё не решено, как возникают новые в связи со строительством новостроек: парковочных мест нехватка, вонь в городе из-за слабой водосточной системы и.т.д
Лучанка Показати IP 14 Грудня 2018 19:08
Музика дуже агресивна.
Носатий дядько Показати IP 14 Грудня 2018 19:46
Коли ліквідуєте клоаку під назвою "Старий ринок"?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus