USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Арестович розвіяв міф: «Сучасна бойова техніка і авіація не наводяться через світлові знаки на стовпах та дорогах»

27 Лютого 2022 14:12
Сучасна бойова техніка і авіація не наводяться через світлові знаки на стовпах та дорогах. Це відбувається за допомогою інших технічних засобів, а пропаганда агресора спрямована на те, щоб породити в українців «шпигуноманію».

Про це під час брифінгу 27 лютого повідомив радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович.

«Не треба звертати увагу на ворожу пропаганду. Наші військові просять звернути увагу на наступне: сучасна бойова техніка і авіація не наводяться через світлові знаки на стовпах та дорогах. Вони наводяться за допомогою інших технічних засобів і ця практика спрямована на те, щоб породити в нас шпигуноманію. Українські спецслужби і військові просять населення припинити полювання на відьом, не намагатися затримувати підозрілих осіб силоміць, а повідомляти поліцію, службу безпеки або військових про місцезнаходження осіб, яких ви підозрюєте і вони будуть діяти згідно із протоколом», – наголосив радник керівника Офісу Президента.

Читати ще: Мешканці Бучі спалили транспорт російських десантників «коктейлями Молотова». Ворог деморалізований, – Арестович

Окрім цього, він зазначив, що загони Сил територіальної оборони Івано-Франківської, Тернопільської та Львівської областей вирушили допомагати Києву в протистоянні ворожим військам Російської Федерації.

«Хочемо віддати належне теробороні Івано-Франківської, Тернопільської і Львівської областей, яка ініціативно висунулася на допомогу Києву, а також нашим медикам, які під обстрілами мужньо виконують свою роботу», – зазначив Арестович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus